"SLATKICE SU U EMISIJAMA, A UŽIVO OPAJDARE" Popularna pevačica OCRNILA svoje kolege!

Autor:

Zabava

20.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cipka bez dlake na jeziku o kolegama koje se lažno predstavljaju!

"SLATKICE SU U EMISIJAMA, A UŽIVO OPAJDARE" Popularna pevačica OCRNILA svoje kolege!

Foto: instagram.com/aleksandra_tadic_official

Aleksandra Tadić Cipka

Popularna pevačica Aleksandra Tadić Cipka nije štedela kolege u poslednjem intervjuu. Kako je sama priznala, mnogi od njih su je razočarali jer se na teleivziji predstavljaju kao "slatkice", a u stvarnom životu su "opajdare".

- Naučila sam, ali mi je u početku bilo jako čudno kad čitam da neko ko me ne poznaje piše o meni neke ružne reči da tako kažem. Ali dobro, navikla sam se i ja sam imala predrasude o mnogo koleginica kao neki prosečan gledalac dok sam samo gledala ono na televiziji. Imala sam skroz dugačije mišljenje dok nisam upoznala te osobe, tako da je meni legitimno - rekla je pevačica.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Tadić Cipka

Pevačica ističe da iako postoje razni komentari na društvenim mrežama, svako treba da gleda svoja posla i da ne brine o drugim životima.

- Ja sam kao i narod mislila da su to neki vanzemaljci, ali to su sasvim obični, normalni ljudi, kao i svi. Mi smo svi ljudi, samo se neko bavi jednim zanimanjem, neko drugim, neko javnim poslom gde je sve propraćenije. Ko god da izbacci neku pesmu, svako je kompetentan da prokomentariše da li neko zna da peva ili ne zna, da li valja, svi se razumeju u sve, ali svako treba da gleda svoja posla - dodala je Cipka za "Grand".

- Nije me niko razočarao, ali mogu da kažem da sam neke ljude nekako drugačije zamišljala, a ono što sam dobila od njih je nešto sasvim suprotno od toga. Što se tiče odnosa, komunikacije i tako, ali dobro, svi mi biramo kako ćemo da se predstavimo. Ima puno slatkica na TV-u, a ovako,u privatnom životu su velike opajdare - zaključila je ona.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Tadić Cipka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading