HOROR SCENA! DOŽIVEO INFARKT NA PUTU DO IGRAONICE! Pevačeva ćerka i sin VRIŠTALI i dozivali pomoć!

Autor:

Zabava

20.10.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač "Zvezda Granda" se prisetio kako je pre nekoliko godina mogao da izgubi život.

HOROR SCENA! DOŽIVEO INFARKT NA PUTU DO IGRAONICE! Pevačeva ćerka i sin VRIŠTALI i dozivali pomoć!

Foto: printscreen

Pevač i nekadašnji finalista prve sezone "Zvezde Granda", Nemanja Nikolić, otkrio je kako je doživeo infarkt za volanom dok su žena i deca bili sa njim u autu, ali je hitnom reakcijom lekara uspeo da preživi, a posledice po njegovo zdravlje su ostale trajne.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Nemanja Nikolić

- Kao mlad sam počeo da se bavim muzikom i da vodim boemski život. Kada su drugi spavali, ja sam radio, nisam jeo na vreme. Bilo je i alkohola, i cigareta. Jednostavno, došlo je od prezasićenja organizma. Pre toga nisam osetio nikakve zdravstvene probleme - rekao je  Nemanja jednom prilikom, te dodao:

- Samo zahvaljujući sreći sam dobro prošao. Iako sam sada dobro, nikada neću zaboraviti taj dan. Doživeo sa infarkt u kolima za volanom. Sa mnom su bila deca i supruga. Bio je janura, krenuli smo u igraonicu na dečiji rođendan. Na 200 metara od igraonice osetio sam neopisiv bol u leđima, kao da mi je neko zario nož u leđa. Taj bol je trajalo oko 15-ak sekundi.

Republika

Foto: Printscreen

Nemanja Nikolić "Zvezde Granda"

Kako i sam kaže, nije bio svestan šta se dešava, ispao je iz kola i neko ga je polio vodom. U roku od pet minuta bio je u bolnici.

- Sve se dešava u nekoliko minuta. U tom trenutku sam imao prtisak 230 sa 168. Odmah su mi dali lek pod jezik, a na EKG-u se videlo da sam imao infarkt. Nije bilo nikakve intervencije. Lekari su mi rekli da sam mlad i da imam zdravo sportsko srce, pa je to tako. Na njemu mi je ostao ožiljak od nekoliko milimetara. Dobio sam lekove koje moram da pijem ceo život, od njih nisam mogao da funkcionišem. Uspavljivali su me i usporavali. Čak je moja supruga pisala na njima dečija imena, kako bih pio - rekao je Nemanja u emisiji RTS ordinacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading