"DECU SAM DRESIRAO, A NE VASPITAVAO" Šok-izjava Milana Kalinića zgrozila javnost, tvrdi da je za čvrstu ruku!

Autor:

Zabava

20.10.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Budalaština je da su deca i roditelji prijatelji, mora da se zna ko je ko!", izjavio je on.

"DECU SAM DRESIRAO, A NE VASPITAVAO" Šok-izjava Milana Kalinića zgrozila javnost, tvrdi da je za čvrstu ruku!

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Voditelj Milan Kalinić šokirao je javnost izjavom da je decu dresirao odmalena, a ne vaspitavao, pa je ova konstatacija izazvala haos na društvenim mrežama! Voditelj kaže da je roditeljstvo zahtevna stvar i da se po deci može videti da li ih otac i majka dobro usmeravaju ili ne.

- Kako se dešava smena generacija imam utisak da je stanje sve gore i gore i da mnogo grešimo. I ja grešim, ali mnogo manje nego drugi ljudi, to mogu da tvrdim. Roditeljstvo je egzaktna nauka koliko god da je teško i komplikovano, egzaktna je u jednoj stvari - pogledaš decu i roditelja i jasno ti je da li roditelji greše ili ne.

- Kad pogledam moju decu, ne ja, već svako, kad pogledam rezultat, tvrdim da grešim manje od drugih. Dobro sam ih dresirao. Decu dresiraš kad su mali jer je sve stvar ponavljanja da bi ušlo u glavu. Kad vidim da neko s detetom od četiri ili pet godina razgovara na akademskom nivou, a dete posle sedam stotinki uradi istu stvar... Pa šta to znači? Znači da to nije dobar metod - rekao je Milan, pa je dodao da su i njega roditelji strogo vaspitavali:

Foto: ATA Images

Milan Kalinić sa suprugom Sandrom

- Moja ćerka kaže da će da vaspitava decu kao što je mene moja majka. Nisu svi roditelji idealni, ali je važno da se s decom provodi dovoljno vremena. Budalaština je da su deca i roditelji prijatelji. Mi nismo prijatelji, ja ću da budem za ćerku više tu nego bilo koji prijatelj, da je saslušam, da je volim i pomognem bolje nego bilo ko, ali mora da se zna ko je ko. U današnje vreme Srbima treba sve da se objasni. Neću da vređam, ali nama sve treba da se objašnjava. Ne znam zašto je to tako, ali trebalo bi malo više da gledamo naše roditelje. Oni su nekako dobro znali kako, pa hajde da učimo od njih da bi naša deca učila kako treba od nas.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading