GLUMICA SE ZAMALO POBILA SA STRIPTIZETOM! Neviđeni skandal uživo u emisiji, pale TEŠKE REČI I UVREDE

Autor:

Zabava

20.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena drama u jednoj emisiji, glumica striptizeti zapušila usta.

GLUMICA SE ZAMALO POBILA SA STRIPTIZETOM! Neviđeni skandal uživo u emisiji, pale TEŠKE REČI I UVREDE

Foto: N. Pančić/Foto: Nikola Mutić, youtube.com/Informer

Eva Ras i Branka Blek Rouz zamalo se nisu potukle u jednoj emisiji zbog sukoba mišljenja. Njih dve su gostovale u jednoj emisji gde su branile svoje stavove na razne teme, a onda su zakrvile oko starleta iz rijalitija. Dok ih je Eva na sva usta hvalila, Branka se bunila, a onda joj je glumica zapušila usta. 

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Eva Ras

- Mlade devojčice se ugledaju na te starlete. Devojčica od trinaest godina je bila letos kod mene na moru, i tražila je štiklice. Kaže, hoće da bude kao te starlete. Da njih nisu gledale,  ugledala bi se na neku glumicu - rekla je Branka, kada ju je Eva prekinula:

Republika

Foto: V. Lukić

Branka Blek Rouz

- Ja ne verujem šta vi pričate! Vaspitanje je da je vi vaspitate da ne poseže sa tim. Ako joj zabranite, ona kad vidi to sa sto godina, onda će da poželi to da uradi. Rijalti ja zabavni, a ne vaspitni program. Imate silikonke i u autobusima, seksaju se i autobusima, biju se po autobusima. Baš sam pre neki dan čekala autobus, a onda su se dvoje ljubili, pa posle toga zamalo i poseksali pored mene. Morala sam da okrenem glavu -  rekla je Eva.

- Ne slažem se sa Evom, imam svoj stav i ako treba ponoviću sve - rekla je Branka, na šta je dobila opasku od Eve:

Republika

Foto: N. Pančić/Foto: Nikola Mutić

Branka Blek Rouz

- Ne mogu više da slušam ovu ženu. Dragi bože šta ja slušam. Pobedila si me draga Rouz, samo prestanite, prestanite da vrtite istu priču pet puta. Ne želim da vas slušam više. Posle ove emisije treba da se oporavim. Više me nemojte zvati. Gospođa striptizeta kaže da joj smeta nešto - galamila je Eva na sav glas, a onda je zaurlala i Branka:

- Sram vas bilo Eva, imali ste književno veče u mom striptiz klubu. Nisam ovo od vas očekivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading