SPORTISTI MOGU DA PRIČAJU! Bahar se opet OGLASIO o taocima Hamasa! Trener Zvezde OTKRIO strašne stvari!

Autor:

Sport

26.10.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde izneo sovj stav o ratu u svojoj domovini.

SPORTISTI MOGU DA PRIČAJU! Bahar se opet OGLASIO o taocima Hamasa! Trener Zvezde OTKRIO strašne stvari!

Foto: Starsport

Posle dužeg vremena, šef stručnog štaba crveno-belih Barak Bahar je posle poraza od Lajpciga u trećem kolu Lige šampiona (1:3), na konferenciji za medije govorio o ratu u Izraelu.

Ovog puta, Bahar se oglasio preko društvenih mreža, a poznato je već i da su mu se javili brojni političari i poznati Izraelci. To mu je dalo novi motiv da širi poruku. 

- Više od 200 talaca drži Hamas u nepoznatom stanju, a za njihovo zdravlje se ne zna. Više od 200 mladića i devojaka, baka i deka, beba. Državljani zemalja širom sveta... Govoriti o taocima nije politička stvar. Humanitarna ‏je. Svet sporta traži od svih sportista da poslušaju i šire apel da se zaštiti bezbednost i sigurnost svih talaca. Molim vas, širite ovu priču - napisao je Barak Bahar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barak Bachar (@barakbachar)

 

Na konferenciji pred Lajpcig, govorio je Bahar o žrtvama rata.

- Pričao sam Mihailom, dečakom od 11 godina koji voli fudbal, navijač je Barselone. Ubijeni su mu roditelji, kidnapovana mu je sestra od dve godine. Mihailova druga sestra se zaključala u ormar, zajedno s njim. Pozvali su policiju i čekali 14 sati da dođe u tišini. Ovo je samo jedan primer od 1.000 koji su se desili u mojoj državi. Kažu da fudbal spaja nacije, ljude, stalno pričamo o miru, ali gde je poštovanje za nevine ljude koji su ubijeni?

Nastavio je izlaganje bez kočnica, kritikujući najveće klubove jer velika većina njih ostala bez reakcije na dešavanja u Izraelu.

– Gde je poštovanje prema 1.400 ubijenih ljudi? Zaklani su jedan po jedan, devojke su silovane, a trudnicama su otvarali stomak da ubiju bebe. Veliki broj ubijenih ljudi voli fudbal i velike klubove poput Reala, Barselone i Liverpula, a oni nisu ništa uradili ponovom toga. Da li se sve radi o novcu? Da li sve mora da bude interes, može li fudbalski svet da kupi pravdu? Mi smo ovde u Nemačkoj, a ovdašnji klubovi biraju pravu stranu i tu je tračak nade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading