NISI ME NAPRAVILA, MORAĆU DA KAŽEM SVOJ DEO PRIČE: Ivan Marinković spreman da iznosi PRLJAV VEŠ o Goci Tržan, sprema se HAOS!

Autor:

Zabava

26.10.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar javno isprozivao svoju bivšu suprugu.

NISI ME NAPRAVILA, MORAĆU DA KAŽEM SVOJ DEO PRIČE: Ivan Marinković spreman da iznosi PRLJAV VEŠ o Goci Tržan, sprema se HAOS!

Foto: ATAImages

Ivan Marinković danas je trebao da ima suočavanje na sudu sa Anom Ćurčić, ali pošto se ona nije pojavila, odložene je za 6. decembar. On je za medije progovorio o svojoj bivšoj ženi, Goci Tržan, koju je nedavno prozvao pute svog Instagram profila. 

Republika

Foto: ATA Images

Goca Tržan i Ivan Marinković

- Ne mislim ništa loše, ne želim da ulazim u rat sa njom, i to mi ne treba, ali svakoga jutra kad se probudim, pročitam neku njenu izjavu. Stvarno mi je preko glave. U tim intervjuima ona se i dalje poziva na to da ona mene ne komentariše, a ceo intervju o meni! Ja ne znam koja je to potreba da se ona vraća na taj neki naš život koji je prošao. Prepričava ga vrlo perfidno, spontano, a ustvari gađa u suštinu, čak i iznosi detalje - rekao je Ivan, pa dodao:

- Pominje da je ona mene uvela u javni život, pa ako taj neko već dugo posle tebe opstaje u tome, to nisu samo tvoje zasluge. Nisi ti mene napravila. Evo sada kažem da ne želim da je pominjem, ali ću morati i ja da otkopam nešto i kažem i ja svoj deo priče, pa ćemo videti kako će se završiti! Apsurdne su one priče da je preko ovoga želim da uđem u rijaliti...da to želim ja bih to mogao jednim pozivom da rešim - zaključo je za Pink.rs Marinković.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, ATA Images

Goca Tržan i Ivan Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading