BARAĆ PRED BUDUĆNOST! Potrebna nam je OVAKVA utakmica!

Autor:

Sport

27.10.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mege Marko Barać, pred gostovanje u Podgorici u meču petog kola AdmiralBet ABA lige, naglašava da je Budućnost dobro selektiran i vođen tim.

BARAĆ PRED BUDUĆNOST! Potrebna nam je OVAKVA utakmica!

Foto: Starsport

Trener Mege Marko Barać

Posle dve uzastopne pobede, protiv FMP i Partizana, košarkaše Mege u subotu od 19 časova čeka meč u "Morači".

- Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u ligi. Budućnost je dobro selektiran i vođen tim, koji ima po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji. Nadamo se da ćemo biti na visini zadatka, jer nam je potrebna gotovo savršena utakmica da bismo došli u poziciju da pobedimo protiv tako kvalitetnog tima - rekao je Barać za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

 

Povratnik u redove Mege, Nikola Janković, svestan je da njegov tim čeka duel sa jednim od dva tima koja u petu rundu ulaze sa perfektnim 4-0 učinkom.

- Gostujemo ekipi koja je trenutno u veoma dobroj formi u AdmiralBet ABA ligi. Odlično igraju na domaćem terenu, sa puno energije, međutim mi dolazimo posle dve velike pobede i trudićemo se da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže da taj pobednički niz i nastavimo - istakao je Janković.

Mega ima učinak 2-2 ove sezone, a do sad je odigrala 24 utakmice protiv Podgoričana u regionalnom takmičenju i slavila šest puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading