JEZIVO SAZNANJE U "ELITI" UŽIVO U PROGRAMU: Takmičari briznuli u PLAČ kad su saznali PROŠLOST ovog cimera!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić podelio životnu priču!

JEZIVO SAZNANJE U "ELITI" UŽIVO U PROGRAMU: Takmičari briznuli u PLAČ kad su saznali PROŠLOST ovog cimera!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Drama je zahvatila rijaliti "Elita" kada je Janjuš stao u odbranu svog cimera Uroša, otkrivajući šokantne detalje iz njegovog života. Dok su Aneli Ahmić i Janjuš bili izloženi pitanjima gledalaca, jedno pitanje je izazvalo pravu buru emocija.

- Jasno vam je da je jedino Uroš prema vama pokazao ljubav i pažnju. Zašto dopuštate da ljudi rasture vaš odnos? - glasilo je pitanje koje je postavljeno Aneli i Janjušu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Uroš Stanić

 

Aneli je odmah reagovala, odbijajući da se upušta u razgovor, ali Janjuš je odlučio da progovori. Otkrio je da je Uroš pre nekoliko dana primetio da je Janjuš u lošem stanju, ali ga nije ostavio na miru. Umesto da ga razume, nastavio je da priča. Janjuš je bio jasan - treba da se smiri kada vidi da im nije do objašnjavanja. Zatim je izneo šokantnu tvrdnju koja je sve ostavila bez daha.


- Saglasan sam sa Aneli. Jako je dosadan, ali sam ga zavoleo. On je meni pričao jednu priču, koju nisam znao. On ima oca monstruma. Nikada ga nije zagrlio u životu. Zamislite tog psihopatu, s kojim je odrastao, kad očevu ljubav nije osetio. Rođen je takav kakav je, ali nije prihvaćen od strane svojih - izjavio je Janjuš.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 


Ova uznemirujuća ispovest baca novo svetlo na život Uroša Stanića, otkrivajući njegovu bolnu prošlost i odnos sa ocem. Dok su mnogi bili zatečeni ovom pričom, ostaje pitanje kako će se ova situacija odraziti na dalji tok rijalitija "Elita".
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading