JANJUŠ NAPUŠTA ELITU?! Otkriveni detalji ugovora sa produkcijom, IZLANUO SE uživo u programu!

Autor: P. R.

Zadruga

25.10.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala šok istina!

JANJUŠ NAPUŠTA ELITU?! Otkriveni detalji ugovora sa produkcijom, IZLANUO SE uživo u programu!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom jedne od sinoćnih rasprava u "Eliti" sa cimerom i "sinom" iz rijalitija Urošem Stanićem, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš se u jednom momentu izlanuo, te otkrio kada će napustiti imanje u Šimanovcima.

Naime, kako je istakao u žaru svađe, Janjuš se nada da će imati snage da izdrži do Nove godine, međutim, kako nije precizirao zašto mora da izdrži do novogodišnjih praznika, iz koneksta se može nasluti da će u tom trenutku, navodno, bivši košarkaš napustiti "Elitu".

- Ajde Uroše, Izađi, napolje, šta me gledaš? Hajde napolje, ne mogu da te gledam - rekao je Janjušević. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Janjuš i Uroš Stanić Elita Zadruga 7

- Šta ti je, Janjuše? Znači mi smo sad opet dobri? Ajde, pruži mi ruku! Ja sam tebe mnogo zavoleo, Janjuše - umiljavao se Uroš.

- I ja sam tebe zavoleo, ali ajde izađi. Nemoj da me provociraš. Išao si da se hvališ da su te je**ala dva muškarca - bio je u šoku bivši košarkaš.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Janjuš i Uroš Stanić Elita Zadruga 7

- Ja sam i na snimanju profila rekao da volim i trojke i četvorke. Mada najviše volim jedan na jedan i to da dominiram - rekao je požudno Stanić.

- Nemoj da me provociraš. Mnogo me nerviraš ti, nervira me publika, jaoj samo da izdržim do Nove godine i da vas moje oči više ne gledaju - brecnuo se Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading