"SVI BIVŠI BI DA ME TEŠE" Stanija potvrdila da je ZAUVEK šutnula Asmina - prsten završio u VERENIČKOJ KOLEKCIJI!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević se oglasila nakon konačnog raskida sa Asminom Durdžićem!

"SVI BIVŠI BI DA ME TEŠE" Stanija potvrdila da je ZAUVEK šutnula Asmina - prsten završio u VERENIČKOJ KOLEKCIJI!

Foto: ATAImages, Shutterstock

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević šutnula je Asmina Durdžića za sva vremena, iako mu je dala drugu šansu. On se oglasio na Instagramu i objavio da je došao kraj.

- Iako sam se borio svim silama da dokažem istinu, ne vredi, pobedili ste! Stanija me je definitivno ostavila! Nadam se da ste sada srećni, zlobnici - jadao se uvređeni Asmin.

Sada se Stanija oglasila i otkrila da je odluka konačna.

- To je definitivno i zvanično! Naš poslednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse - na "bloku" je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno - priča Stanija i dodaje:

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva, Pixabay.com

Stanija i Asmin

- Našla sam se slučajno u svemu ovome nedužna. To je između njih sada, ja više nemam šta da kažem. Prsten je u kolekciji gde je i ostalo prstenje od momaka koji su me verili ranije.

Majci i bratu tek treba da kaže kako stoje stvari, a otkrila je i da joj se javljaju bivši.

- Nisam još pričala sa njima, ovde sam sa drugaricama, na skrivenom mestu (smeh). Kada biste ovo mogli da snimite i uslikate... (smeh). Vidim da su me već spojili sa novim frajerom, to nije istina. Svi bivši bi da me teše, javljaju se, takođe i neki oženjeni koji kažu:"Pa, što si njemu dala šansu, kada sam ja oženjen, ali više dobrostojeći, mogao sam mnogo više da ti pružim u životu" (smeh) - priča Stanija za "Pink.rs", pa otkriva da li je u pitanju Marko Marković:

- Ne, nije... On nije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija i Marko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
India

12.10.2023 01:00

Kolekcija od 856 "verenička prstena".