TAKI BLJUJE VATRU: Javno ga prodao prijatelj, poslao brutalnu poruku u Elitu!

Autor:

Zadruga

15.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković besan zbog stvari koje je Boža Džons izneo o njemu.

TAKI BLJUJE VATRU: Javno ga prodao prijatelj, poslao brutalnu poruku u Elitu!

Foto: Republika.rs

Taki Marinković

Otkako je počeo rijaliti "Elita" Taki Marinković iako nije među učesnicima među glavnim temama je. Pored toga što se mnogo pričalo o njegovom odnosu sa Teodorom Delić i nagađalo se da li su više od prijatelja, dosta se komentarisao i njegov odnos sa Božom Džonsom, za kojeg mnogi smatraju da koristi Takija. 

Boža je sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" žestoko udario na Marinkovića, kad je izneo da ga je zvao i hvalio mu se da je dodirivao Teodoru i Slađu Lazić po intimnim delovima. 

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

Taki Marinković i Boža Džons

- Vraćamo se na ono, kada je mene zvao Taki i pričao mi je kako je Slađa Lazić njemu u krilu, kako ona radi sve za kadar. Meni je Taki rekao za Teodoru da je on nju držao za du*e, isto je tako i za Slađu pričao - vikao je Boža.

Povodom ove situacije oglasio se i Taki, koji je žestoko udario na, po svemu sudeći, bivšeg prijatelja Božu. 

- Cela nacija je videla da meni sedi Slađa u krilu, to ništa nije sporno. Za sve to postoje fotografije, ja to ne mogu da poreknem sad. Neka oni pričaju o sebi, ne dajem im na značaju. Neka me ostave na miru, sve su to fanatici. S Teodorom sam dobar prijatelj i ona mi nije devojka zbog razlike u godinama. Prijatelji smo i podrška sam joj, a to što smo mi previše prisni i bliski je naša stvar - poručio je Taki za dodao:

- Oni se tamo ne podnose, oni su fanatici, vode svoje ratove. Rekla-kazala samo... Neka vode ratove među sobom, a Takija neka zaobiđu u širokom luku. Neka zaborave na moje postojanje - zaključio je Marinković za Pink.rs.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković i Teodora Delić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading