PRVA IZJAVA NAKON PLJAČKE! Taki na ivici suza: Ukrali su mi telefon sa svim DOKAZIMA!

Autor: O. B. / B. P. M.

Zadruga

13.09.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takijeva prva izjava za Republiku nakon što je opljačkan u ranim jutarnjim satima!

Kako je Republika danas prva otkrila, Radomir Taki Marinković je opljačkan u ranim jutarnjim satima, a njega smo sreli nakon haosa koji je doživeo i uzeli prvu izjavu. Kako kaže, najviše ga brine što su mu lopovi ukrali telefon u kom ima prepiske, slike i snimke, koji ne bi trebalo da ugledaju svetlost dana.

- Bio sam sinoć na privatnoj zabavi, posle izveo Lea na šetnju. Kad sam došao u 6 da prošetam psa, auto je bio razbijen. Videli ste kad sam dovezao drugaricu, bila je veća količina u gepeku. Oni misle da ja to držim u gepeku, očistili su sve. Ukrali su mi čak i lisice, moj zaštitni znak - rekao je Taki, pa dodao:

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković, prva izjava nakon pljačke

- Šteta je preko 3.000 evra, imam telefon u kom imam svašta, poruke, slike... Ne znam ko je, ne sumnjam ni na koga. Ja se nikoga ne plašim, čovek od dva metra da se plaši miševa? Maju sam krenuo da vodim na previjanje, nisam hteo dodatno da je uznemirim. Rekla je: "Kome smo se toliko zamerili?" - dodao je Marinković.

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković, prva izjava nakon pljačke

Taki je progovorio i o ponašanju Teodore Delić u rijalitiju "Elita".

- Majin oporavak će trajati još dvadesetak dana. Za ulazak u "Elitu", morate nju da pitate, ja govorim u svoje ime. Sve je moguće. Teodori Delić sam prijatelj, lepo se snašla, igre se sa igračkicama tamo... - ispričao je Marinković.

Marinković se osvrnuo i na navodnu aferu svoje ćerke Maje Marinković sa reperom Dragomirom Despićem Desingericom.

- Ne znam šta se dešava sa Majom i Desingericom, ipak je on oženjen, ima brak između sebe. Ja i ne znam ko je taj momak. Maja je na slobodi, njen život, njen život. Što se Bilala tiče, Maja ga je upalila, Maja ga je ugasila, nećemo mu davati na značaju  - poručio je on za Republiku.

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković, prva izjava nakon pljačke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Iva

13.09.2023 15:34

Komad budale, zajedno sa svojom mezimicom 😂😂😂

Milan

13.09.2023 16:28

Nije li se Taki uplašio, ako izadju "incest" slike?😪🙏😁

Vesna

13.09.2023 20:39

Idiot i cerka idiotkinja