ĆUTI, MAJA ĆE DA ME UBIJE: Mladen Vuletić raskrinkao Takija uživo na Pinku, otkriveno da je Teodori kupovao SKUPOCENE POKLONE!

Autor:

Zadruga

09.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala istina o odnosu Takija Marinkovića i Teodore Delić!

ĆUTI, MAJA ĆE DA ME UBIJE: Mladen Vuletić raskrinkao Takija uživo na Pinku, otkriveno da je Teodori kupovao SKUPOCENE POKLONE!

Foto: Republika.rs, ATA Images

Voditeljka Dušica Jakovljević večeras je u studiju ugostila Takija Marinkovića i Mladena Vuletića, koji su komentarisali dešavanja iz rijalitija. Na samom početku govorili su o odnosu Teodore Delić i Nenada Marinkovića Bebica, a sve je zanimalo šta ima da kaže Taki, zbog spekulacija da je u ljubavnom odnosu sa Teodorom. 

- Taki je za Bebicu Alen Delon, još je i rekla: "Možda bih bila sa tobom, ali mi ne da T" - govorio je Mladen, a onda je Taki konačno progovorio o njihovom odnosu. 

- Šta god da kažem niko neće da mi poveruje da sa njom nemam ništa. Razlika u godinama je velika, mi smo veliki prijatelji. Mi smo drugarski zaljubljeni, prijatelji i ništa više osim toga - dodao je Taki. 

- Nakupovao si joj svašta za ulazak, ostavio si joj pare, sve znam - nastavio je Vuletić.

- Ćuti, Mladene, ubiće me Maja. Sve je ona mene poslušala kako smo se dogovorili. Bebica je kulturan, možda prija pažnja - smejao se Taki.

Podsećamo, Teodora se ogradila od Takija čim je kročila u Šimanovce, pred ulazak u rijaliti. 

- Uhvatio me za butinu, pa nije mi zavukao ruke u gaće. Meni mama stavi ruku na butinu, sestra, drugarice i drugovi. Nije me j*bao, nismo imali s*ksualni odnos ako me je uhvatio za butinu. Zašto ja ne bih pokazivala svoje telo kad sam lepa? Ja demantujem da sam Takijeva devojka. Taki se šali, zna se da smo samo prijatelji. Ja se ne ograđujem, ali hoću da bude jasno da nismo partneri jer ja imam dečka. Ja sam njemu podrška i on je meni podrška. Ja sam ostavila sa dečkom da bude pauza, jer ne znam šta on radi napolju, a on zna šta ja radim unutra - govorila je Teodora za Republiku pred ulazak u "Elitu". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading