Beograd Prajd šetnja protekla mirno, završena koncertom u Manježu

Autor:

Vesti

09.09.2023

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Beograd Prajda završili su večeras šetnju povratkom u park Manjež, a parada koju je obezbeđivala policija, protekla je mirno i bez incidenata.

Beograd Prajd šetnja protekla mirno, završena koncertom u Manježu

Foto: tanjug

Prajd

U parku Manjež je oko 19 sati počeo muzički program. 

Tokom cele trase šetnje Nemanjinom ulicom, zatim ulicom Kneza Miloša, Kralja Milana, Trgom Nikole Pašića do Narodne skupštine, a onda ponovo ulicom Kneza Miloša i Nemanjinom do parka Manjež pripadnici policije su obezbeđivali učesnike i šetnja je protekla mirno. 

Ulice Resavska, Nemanjina, Kneza Miloša, Trg Nikole Pašića, Kralja Milana i Bulevar kralja Aleksandra su i dalje zatvorene, a kako je Tanjugu rekao policajac na licu mesta, tako će ostati do kraja programa u Manježu, uz mogućnost da se ranije otvore neke ulice ili delovi ulica kada se za to stvore uslovi.

Na koncertu koji će označiti i kraj ovogodišnjeg Beograd Prajda pod sloganom "Nism oni blizu" nastupaju Filip Baloš, Bejbi Motorola, Filarri, tam, Dzipsii i Lazar Ćirković. 

Najavljeni su i ''dreg nastupi'' Bad Reputation, The Haus of Plastics, Hydra HGG, kao i DJ setovi & Vogue Lea Davogić, Plesno udruženje "GROOVE", TziTzi & greczei.

Kako je ranije najavljeno, program će trajati do ponoći. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading