ODREKLA SE TAKIJA ČIM JE KROČILA U ELITU: Majina bivša maćeha raskrinkana za crnim stolom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.09.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić tvrdi da sa ocem Maje Marinković nije imala ljubavni odnos!

ODREKLA SE TAKIJA ČIM JE KROČILA U ELITU: Majina bivša maćeha raskrinkana za crnim stolom! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Teodora i Taki

Takmičari "Elite" sinoć su dobili priliku da vide razgovor Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice o njenom odnosu sa Radomirom Takijem Marinkovićem, nakon čega je ovoj učesnici voditeljka postavila direktno pitanje.

- Teodora, da li si se zabrinula da se ne sazna za tvoj se*s sa Takijem? - upitala je voditeljka.

- Ne, zabrinula sam se jer to nije istina da smo mi imali sek*ualni odnos - rekla je Teodora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić

Jovana Tomić Matora je dobila reč i otkrila šta zna o odnosu Teodore i Takija.

- Ostala su dva džaka moja kod Maje, Taki nam rekao: "Našao sam malu, mnogo mi je glupo, mlađa je od Maje". Pitao je Anitu da napišeš nešto, naljutila se Teodora jer je Taki stavio sa njom na stori i obrisao. Rekao mi je Taki da ste bili na putu zajedno, rekao je da ste se zaljubili, da ste nešto počeli, kako on nije takav, kako mora da prekine, ali da ste se iskreno zgotivili i zaljubili. Ja mu kažem: "Taki, super ti je devojka". Ja pitam Božu kako to ne zna, a znam da bleji sa Takijem, Takija i Maju gotivim, i tu je priča između nas gotova. Taki nije lagao, pokazao nam je poruke sa njom - rekla je Matora.

- Taki i ja smo 25 dana zajedno, ja znam sve koju je Taki devojku je*ao, on je mene zvao na video-poziv kada je bio na nekom bazenu, i pokazao mi nju i rekao: "Vidi, nova Majina maćeha". Rekao mi je da su samo dobri drugari, da mu je jako draga. Teodora, ti si mogla da uzmeš taksi i dođeš sa bilo kim, ti si htela namerno da te on doveze - rekao je Boža Džons.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Matora

- Ja sa Takijem nisam imala nikada ljubavne odnose - rekla je Teodora.

- Meni je Taki rekao isto što i Matoroj, rekao mi je: "Vidi Majinu maćehu". Rekao je da se ona zaljubila u njega, i da je to njegova nova devojka - rekla je Slađa.

- On je meni bio podrška, čuo se sa mojom majkom, nikakve ljubavne veze, Taki najbolje zna kako sve ovde funkcioniše. Bum je zato što je to Taki, ja njega gledam kao tatu - rekla je Teodora Delić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading