"ANA JE UZELA 100.000 EVRA, ŽELI I MILENA" Zvezdanov prijatelj RASKRINKAO kumin tajni plan, obelodanio Ćurčićkin HONORAR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.09.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Čuburac tokom rata sa Milenom Kačavendom otkrio koliko je Ana zaradila u "Zadruzi 6"!

"ANA JE UZELA 100.000 EVRA, ŽELI I MILENA" Zvezdanov prijatelj RASKRINKAO kumin tajni plan, obelodanio Ćurčićkin HONORAR! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Čuburac i Kačavenda

David Romano, poznatiji kao Čuburac, izjavio je u "Eliti" da želi da raskrinka svoju cimerku Milenu Kačavendu. Milena je dobila priliku da ovaj snimak pogleda u emisiji "Gledanje snimaka", nakon čega je usledio žestok sukob ovih takmičara.

- Kakve informacije imaš o Mileni? - pitala je voditeljka Čuburca.

- To je gospođa koja vređa familiju, vređala mi je familiju, decu, bukvalno se desolo da je bio jedan slobodan krevet, nisam ni hteo da spavam na njemu, ja došao pitam čiji je krevet, niko ništa ne kaže, devojka dođe i kaže ovaj krevet je slobodan, ja sam to sačuvao za Ramiza, ja sam hteo u pabu kod Miće, volim pab interesantan mi je. Ja sam ovu ženu otvorio kao bukvar, svi mogu da je vide... - rekao je Čuburac, pa nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kačavenda i Čuburac

- Ona kaže to je Miljanin krevet. Kako Miljanin krveet kad Bebica i Teodora spavaju, nelogično mi je bilo. I Miljana sređena sedi, a Milena sa strane kao: "Ovaj ti je uzeo krevet". Mljana, planski je na mene krenula, žena sve prevare radi. Njena najbolja drugarica Ana, koju sada pljuje, do poslednjeg momenta je bila uz nju kao vojnik. Ana je pokupila 100.000 evra, a ona sada hoće da uzme. Žena stoji obučena kao milion evra, kuka za neke pare - rekao je Romano, koji se dotakao Mileninih suza.

- Plakala sam od nesreće tebe kada sam videla, lignjo jedna sera*orska, Hajde da vidimo ko je prevarant, si*o jedna, mamu ti ja. Budaletino jedna, pazi šta pričaš, pričaš da Zvezdanov najbolji drug, Zvezdan nije imao najboljeg druga kad je ušao ovde, ti si vaskrsao. Pričaš o Kristijanu Goluboviću...  - uzvratila je Milena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kačavenda i Čuburac

- Pogledajte koliko je ona nervozna kada ja ustanem, ona je celu kuću protiv mene okrenula, pokušava da napravi auru među ljudima, vi ste svi takmičari, ne radi se simpatizacija njoj, jer je drugarica zaje*ala. Nisam ja dinja bez korena - rekao je David.

- Ti si kur*ina na bicikli - rekla je Milena, koja je raskrinkala njegov plan.

- On je meni pokazao na bubicu, njegova cela priča je bila da ima emociju prema meni - rekla je Kačavenda.

- Ovaj žena je maksimalan manipualtor, koja ima opasnu energiju, da napravi plan, da sklopi prevaru. Ona ne želi da bude navodno VIP, a u svaku emisiju je išla, ona je došla ovde da dokaže Ani da će ona uspeti ono što oni nisu - rekao je David.

- Sisi*e, ja kad nešto radim, ja radim kao čovek i prijatelj, sve da je dobila 100,000 evra, ja joj ne bih uzela, si*o jedna, ja zarađujem mnogo više - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading