BULIĆ OSTAVIO ANU: Procurila privatna prepiska nakon RASKRINKAVANJA u ELITI!

Autor:

Zadruga

08.09.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić završio svaku priču sa Anom Ćurčić!

BULIĆ OSTAVIO ANU: Procurila privatna prepiska nakon RASKRINKAVANJA u ELITI!

Foto: ATA Images

Sinoć je u emisiji "Gledanje snimaka" učesnik "Elite" Marko Đedović otkrio takmičarima da Ana Ćurčić i Aca Bulić nisu bili u vezi nakon završetka "Zadruge 6" i da je ona pokušala na sve načine da ga osvoji. Nakon njegovih komentara i komentara Milene Kačavende, isplivala je privatna prepiska Ane i Ace, gde on završava sa njom.

- Postoje tu razgovori, prepiske. To je bio "Narod pita", kako su mi slali, ja sam sortirao. Deset dana pred ulazak me je fras strefio, pre toga nisam znao. Kako mi je objašnjeno, a postoje i dokazi za sve to. Aca je pokušavao da izbegne taj Anin pritisak. Ona ga pita da li oseća nešto prema njoj, on kaže da je između njih dvoje nešto dublje, zbog onoga što se desilo. Kao voli je, ali kao osobu, znaš ono kad hoćeš da se izvadiš. Ona je njega direktno pitala da li će biti zajedno, on je rekao: "Pričaćemo uživo" - ispričao je Đedović, pa nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đedović i Kačavenda

- Onda se dešava "Narod pita", gde ona piše Aci poruke, a on piše toj ženi što je bila sa Anom, da kaže da on spava. Jer je Ana u porukama napisala ženi da će da ga napije i smandrlja. Ja sam dobio sve. Ova je to Aci rekla, njene planove. To je ono kad je ishisterisala, polila Anu Radulović. Onda se vratila u emisiju zbog honorara. Aca je rekao da je legao da spava, a sve vreme se dopisivao sa ovom ženom. Ana i Aca nisu nikad bili zajedno nakon završetka "Zadruge", nego su se cmakali na stepenicama Pinka, kako bi Aca zaštitio Anu od eventualnih napada Zvezdana - dodao je Marko.

- Zvezdan nema ni kola, a ne grupu da organizovano napadne Anu, a neće ni da robija. Čuješ, Aca Bulić nije znao kako da se izvadi. Kako je znao da mi pošalje ženu da mi preti na javnom mestu pred 60 ljudi? - ubacila se Kačavenda.

- Tu ženu ste vi ismevali, Ana je rekla: "Ušle smo sa cipelicama kod njega u stan, možete zamisliti ja fina i čedna posle Zadruge, ona nas pita da li hoćemo kafu, a izbola bi nas nožem" - rekao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đedović i Kačavenda

- Aca, Ana i ja smo ušli, ne Ana i ja. I tu su isekli segmente gde ja pitam: "Kakvo pečenje cigaretom?". Ja sam dobila objašnjenje da se ona zakačila sa Acom kad su se zabavljali, a on joj je organizovao "suđenje". Stavio je pet drugova, koji će da glasaju da li je Ana kriva ili ne što je u subotu veče izašla u grad. Da, gasio joj je tad cigarete na ruke, ja sam tad prvi put to čula. Mene je u noći finala tražila njena drugarica Bilja. Ona se pojavila kad je Ana ostala u superfinalu, došla je na rampu. Sve vreme je molim da ide u emisiji, kod Sanje Marinković, davala sam Pinku njen telefon. Bilja kad je saznala, nestaje... Kad je najveći skandal ispao, kad su objavili Đedovića, svi su se pokočili... Čekali su poslednji dan da mi prete - istakla je Milena.

Na Pinkovom portalu pojavila se i privatna prepiska Ane i Ace, gde on završava sa njom svaku emotivnu priču.

- Iskreno samo, pliz. Odgovori mi u smislu kom te pitam, ako me razumeš, a znam da me razumeš? Samo pričamo, ništa drugo - napisala je Ana.

- Ti si deo mene. Izvini. Nemoj da se ljutiš. Zatvoren sam što se tiče žena - odgovorio je Aca.

- Ne ljutim se nimalo, samo pitam. I hvala što si mi rekao. Zatvaram tu temu. Šta pišeš, pa brišeš? - nastavila je Ćurčićeva.

- Stvarno sam za tebe tu, Anči. Sve šta treba i ne treba. Jesu me šibale emocije, opet sam nenormalno plakao, svako veče skoro, pisao pesme, vratio se u detinjstvo... Kad si izašla, znao sam da ti treba vremena da se oporaviš. I sve počelo da se gasi opet, da li iz nekog straha ili osećaja, ne znam... Ne, ne, evo iskreno ti pišem - poručio je Bulić.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana i Aca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

08.09.2023 10:02

Koga jos zanimaju ove lencuge i njihove glupe price, one da su neke zene sedele bi kuci i pppravile deci ajvar a ne da se napumpane svadjaju da ih barod gleda, nakaze jedne