ANA ĆURČIĆ IZNELA DOKAZ KOJI ĆE SLOMITI KAČAVENDU: Sa Acom Bulićem odlučila da uništi kumu, ovo je njen kraj!

Autor:

Zadruga

08.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić odlučila je da otkrije kompletnu istinu o vezi sa Acom Bulićem.

ANA ĆURČIĆ IZNELA DOKAZ KOJI ĆE SLOMITI KAČAVENDU: Sa Acom Bulićem odlučila da uništi kumu, ovo je njen kraj!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

O Ani Ćurčić neprestano se priča u "Eliti", koja je počela pre samo nekoliko dana, a kako je ušla njena kuma, Milena Kačavenda, sav prljav veš isplivao je na videlo.

Naime, Milena je govorila o Aninim mutnim radnjama, kao i odnosu sa Acom Bulićem, koji je daleko od onoga što je Ćurčićeva predstavljala u javnosti.

- Loše sam se osećala, ali bih iskreno sada sve isto uradila. Ispravke nema, to je činjenica. Ja ne mogu da verujem da ona nije imala poverenja u mene. Sazhnala sam gomilu ogavih stvari. Kada je naš odnos u pitanju, jako mi je teško, jer sam došla do svega toga. Ja sam živela skoro trideset godina sa mužem, tuđe nikada nisam dirala, lojalna sam do srži. Ja ne želim da imam neko vreme, ali nisam ušla da joj se svetim. Jako mi je žao nje, jer i da nije imala nikog, imala je mene. Ako je Bulić ostavi, ostaće sama. Tvrdim da je pokušao da pobegne. On je u celoj priči video neki interes, vezano za fudbalere. Aca je prebio Anu, zato su i raskinuli prvi put. Godinama nisu bili u kontaktu - istakla je Milena.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

 

Kačavenda je otkrila kako je Aca jednom čak "ubio od batina" Anu, kada je ona izgubila bebu, a Ćurčićeva je odlučila da stavi tačku na sve ono o čemu se priča, pa se oglasila putem svog Instagram profila i odgovorila svima koji sumnjaju u njenu vezu sa Bulićem:

- Čim vi ljubav svodite na kuvanje i prezimena, niste je ni osetili - napisala je Ana.

Republika

Foto: instagram.com/ana_curcic_official

Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading