ŽESTOK OBRAČUN MENSURA I KAČAVENDE: Kuma saterana u ćošak, Bela kuća GORELA od raskrinkavanja (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

07.09.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na imanju u Šimanovcima dostigla vrhunac!

ŽESTOK OBRAČUN MENSURA I KAČAVENDE: Kuma saterana u ćošak, Bela kuća GORELA od raskrinkavanja (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti "Elita", kako ove godine skromno nosi naziv sedma sezona "Zadruge", nedavno je počeo sa emitovanjem na ružičastoj televiziji, a na poznatom imanju u Šimanovcima sinoć je održana i prva emisija "Pitanja gledalaca", tokom koje je došlo do žestoke rasprave između Milene Kačavende i Mensura Ajdarpašića.

Naime, atraktivni Crnogorac se umešao u priču oko Kačavende i njenog odnosa sa bivšom prijateljicom Anom Ćurčić, a čuvenu "kumu" je, kako mnogi komentarišu po društvenim mrežama, potpuno raskrinkao. 

- Jesi li ti bila igrač iz organizacije svega? Ko je bio glavni organizator - upitao je Mensur Kačavendu. 

- Ne, nije bilo organizatora - odgovorila je ona zbunjeno, a Ajdarpašić je nastavio da je "rešeta":

- Kako nije? Pazi sad ovako, bila si član organizacije, pali ste svi, šta bi bilo da ste prošli? Druga stvar, ti si sad ta koja iznosi sav prljav veš vaše te organizacije. Niste vi bili prijatelji tri meseca, nego 20 godina! Šta želiš s tim? Da se ti iz priče izvučeš kao žrtva, kao neko ko je nevin, jadan i nedužan stradao u celoj toj situaciji, a da su tvoji prijatelji najgori u toj situaciji - pričao je Mensur u jednom dahu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić i Milena Kačavenda svađa Elita 7 Zadruga

Ajdarpašić je, inače, nakon svog izlaganja dobio gromoglasan aplauz svih učesnica "Elite" za postavljeno pitanje, a kako se može pročitati na mrežama, fanovi rijalitija mu takođe kliču. Kačavenda je zatim pokušala da se odbrani i otkrije svoju stranu priče, što možete pogledati u nastavku teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ime

07.09.2023 14:02

Vratio se pravi Mensur. Bravo ! Ovo je jedino pitanje koje je postavljeno u noćašnjoj emisiji i koje je bilo "pametno" (sva druga pitanja i teme se već ponavljaju ) i sa nameromn da se popriča o kuminoj ulozi u toj organizaciji a koju je Đedović nazvao kriminalnom...O toj organizaciji i svojoj ulozi u njoj, kuma je mesecima lepo "cvrkutala" po raznim emisijama i davajući intervjue, menjajući stajlinge i žaleći se da je preumorna i da je zbog Ane i svoj uspešni biznis zapostavila. Tada je Moku nazivala "tatkom bez patku" i bezvrednim čovekom, za Zvezdana je rekla da je nasilnik, neradnik, kockar, otac koji ne brine o svojoj kćeri... Anđela je bila gutačica ...Sada je Zvezdan gospodin, Anđelu nije trebalo dirati, za "tatka bez patku" neznam da li je promenila mišljenje i sve to za samo 4 meseca. Ako je lagala i izmišljala kuma tada, lagati će i ubuduće, to je karakterna osobina ljudi kao šta je ona. Kupi, prodaj i izdaj ! Mensur pita (bistar dečko ), kuma petlja i pobegla bi pod stol, Đedović ne "pomaže" i ne skreće temu na vreme, Darko olako prešao preko pitanja i odgovora, nadam se da će se o ovom pitanju još pričati dok se emisija uhoda, Šopićka "zagrize" a tu su i pitanja novinarra.

Melanija

08.09.2023 12:02

@Ime - Svako ima pravo da se iskupi pa i Milena. A, Ana ćuti i brčka se na moru. Trebaće joj i Zorica i još jedan WC da opovrgne Milenu i Đedovića. Što se tiče zavodnika Mensur sada pokazuje da je sa maloletnika prešao na starke najzad je jasno sa kime je bio u dogovoru da plasira laži o navodima da je j*bo Anđelu. Ljiga jedna zloupotrebi je gostoprimstvo Anđelune porodice da bi ocrnio njihovu mezimicu. P. S. Ana, moraćeš ući u Elitu da se sučeliš sa Milenom i Markom a ne ovako pod nikom.

Ajde

07.09.2023 14:54

Bravo Mensi!

Vojvotkinja Tolstoj

08.09.2023 02:45

E,vala Mensure, svaka reč ti je kao Njegoševa !!!