SA NJIM JE UHVAĆENA VANJA ALEKSIĆ! Budući takmičar ELITE otkrio da li je kriv za novi RAZVOD Nenada Aleksića Ša! (VIDEO)

Autor: A. N. / B. P. M.

Zadruga

01.09.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperov prijatelj stigao u karantin, pa progovorio o razvodu Vanje i Ša!

Luka Maso, koji je jedan od popularnijih tiktokera, izazvao je veliku pažnju javnosti kad je održao prvi "lajv" sa Vanjom Aleksić nakon vesti da se ona razvodi od Nenada Aleksića Ša. Luka se danas pojavio u karantinu za buduće učesnike rijalitija "Elita", pa otkrio da li je kriv za njihov razvod braka.

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

Luka Maso

- Ša i ja smo prijatelji, dugo radimo skupa, ja sam estradni menadžer. Vanju poznajem preko TikToka. To što ljudi pišu... Ne znam ništa više o njihovom razvodu, nisam znao da nisu zajedno, nisam ja zakuvao ništa - rekao je Luka, pa pokušao da napusti intervju:

- Curu poznajem samo preko TikToka, sa dečkom se nisam čuo, poštujem ga kao prijatelja. To što je bilo u "lajvu", bilo je - dodao je on.

Podsetimo, Luka je Vanju u "lajvu" pitao "gde joj je ovaj".

Republika

Foto: Instagram.com, TikTok.com

Luka i Vanja

- Odmah je pitao: "Gde ti je ovaj", a ona kaže: "Nemam pojma, neću o tome da pričam" - navela je jedna korisnica na društvenim mrežama.

Podsetimo, Vanja i Ša su u aprilu ove godine na njegov rođendan imali građansko venčanje, dok se crkveno odigralo u njenom rodnom gradu Kraljevu krajem prošlog meseca. Ša je već bio braku sa Ivanom Aleksić, od koje se razveo nakon što ju je prevario u "Zadruzi 4" sa Tarom Simov. Reper je za Republiku potvrdio da se razvodi od Vanje i da je ona napustila zajednički stan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading