ŠA OČAJAN ZBOG RAZVODA! Dobio ponudu za ELITU, Vanja ga PROVOCIRA javno!

Autor:

Zadruga

01.09.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se raspada posle raskida sa Vanjom, dobio ponudu od Pinka!

ŠA OČAJAN ZBOG RAZVODA! Dobio ponudu za ELITU, Vanja ga PROVOCIRA javno!

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Samo nešto više od mesec dana nakon crkvenog venčanja, reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša se razvodi od supruge Vanje. Ona je pokupila svoje stvari i otišla, a kako izvor blizak reperu navodi, on je očajan i misli da je proklet. Kako izvor dalje navodi, reper je dobio ponudu da uđe u novu sezonu rijalitija "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita".

- Ša je očajan. Ne prestaje da plače. Čak je svojim najbližima rekao da misli da je proklet, jer je svašta doživljavao od žena. Nikako da nađe onu pravu pored koje će biti srećan. Sada se nalazi opet na prekretnici. Dobio je ponudu da uđe u Zadrugu 7 i ne zna šta mu je činiti. Da je ostao sa Vanjom nikada ne bi ušao u rijaliti, ali sada već razmišlja - tvrdi izvor za "Blic", pa dodaje:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Vanja i Ša

- Opet je sam, potrebne su mu pare, a misli da će mu možda Zadruga dobro doći da se resetuje, da ne razmišlja o bolu, zbog svega kroz šta je prošao. Smatra da mu to možda može opet podići moral - završio je ovaj izvor.

Vanja je i dalje aktivna na društvenoj mreži TikTok, gde je sinoć održala "lajv" i tražila od ljudi da je "giftuju". Tada je svojim pratiocima poručila i da poslušaju pesmu "Eto zato", koju izvodi Ivana Selakov. 

- Zato što me gušiš sa tim, zato što mi pretiš sa njom. Zato što si veštački fin, dobijam nervni slom. Nebitan si mi kao dim, neću više sa tobom. Eto zato, eto zato, eto zato - bili su stihovi u kojima se Vanja navodno pronašla, a onda je još jače zapevala:

Republika

Foto: Pixabay, instagram.com/printscreen, youtube.com/Premijera Official

Vanja i Ša

- Stalno pominješ mi bivšu. Je l’ ti to mene porediš sa njom, sve te ljubomorne scene, sve je to stvarno nebulozno - glasila je dalje pesma.

Podsetimo, Ša je juče za saznanje Republike da se razvodi od Vanje, da je ona izašla iz stana, ali nije želeo da otkrije razlog raskida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading