SKINULA SE VODITELJKA ZADRUGE! Snimila golo telo i svima pokazala čime raspolaže!

Autor:

Zadruga

30.08.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Šopić pokazala izvajano telo u kupaćem kostimu i lice bez trunke šminke.

SKINULA SE VODITELJKA ZADRUGE! Snimila golo telo i svima pokazala čime raspolaže!

Foto: Instagram.com

Voditeljka "Zadruge", Ivana Šopić, trenutno se nalazi na godišnjem odmoru. Ona je odlučila da poslednje dane toplog avgusta proveze na Ibici. Atraktivna Ivana non stop deli na društvenoj mreži Instagram slike i video-snimke kako uživa na luksuznom ostrvu, ali se ipak svi njeni pratioci najviše obraduju kad pokaže sebe u kupaćem kostimu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić Instagram

Ivana je odlučila da svima pokaže svoju vitku liniju, pa je snimcima u mini bikiniju, neon boje, sve raspametila prizorom. Ivana je pokazala da je zategnuta kao praćka, a njene silikonske grudi bile su u prvom planu. Pored toga što je raspametila sve svojim telom, Ivana je takođe na ovom snimku bila bez trunke šminke. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić bez šminke

Podsećamo, na televiziji Pink od trećeg septembra počeće novi rijaliti program "Elita", a produkacije je već potvrdila nekoliko imena koje će se naći u ovom formatu, a to su Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Slobodan Josipović i Marko Janjušević Janjuš

Međutim, na društvenoj mreži Instagram pojavio se zvanični nalog rijalitija "Elita", pa su se pokrenule spekulacije da su imena koje je taj profil zapratio budući takmičari pomenutog programa, a među njima nalaze se: Jovana Tomić MatoraDragana MitarDalila DragojevićMarko Janjušević JanjušMarko MarkovićMensur AjdarpašićSandra Rešić, Marko Đedović, Aleksandra NikolićDejan DragojevićMilena KačavendaAleksandar Požgaj,... 

Republika

Foto: Pink

"Elita"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Siniša

30.08.2023 18:32

Davno ona pokazala svoje telo i još po nešto, npr. seksusalne akrobacije!🤣🤣🤣🤣🤣

Vojvotkinja Tolstoj

31.08.2023 07:20

Je l vama ovo (ozbiljna) voditeljka ? Sa kojom završenom školom, koje kvalifikacije ima, ILI NISU NI POTREBNE za ovu vrstu voditeljstva ??