TAKI SMUVAO "PILETINU" U CRNOJ GORI: Burna noć nakon posete pravoslavnim svetinjama, Marinković se pohvalio javno!

Autor:

Zadruga

02.08.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković našao novu devojku u Crnoj Gori

TAKI SMUVAO "PILETINU" U CRNOJ GORI: Burna noć nakon posete pravoslavnim svetinjama, Marinković se pohvalio javno!

Foto: ST/Nikola Mutić, Pixabay.com

Taki Marinković

Taki Marinković, otac bivše zadrugarke Maje Marinković, otputovao je pre nekoliko dana u Budvu, gde se ludo provodio sa svojom ćerkom i njenom drugaricom Slađom Lazić. Marinković je juče odlučio da poseti Bar, gde se sreo sa bivšim zadrugarom Mensurom Ajdarpašićem, posetio pravoslavni hram, a uveče je otišao do Ostroga, gde je prenoćio.

Republika

Foto: Instagram.com

Taki posetio Ostrog

Danas je posetio Podgoricu i oglasio se na društvenoj mreži Instagram, gde je svoje pratioce obavestio da je smuvao mladu devojku i to na interesantan način. Naime, Taki se uslikao kako jede piletinu, pa dopisao da mu se "piletina" našla i u krevetu.

- Podgorica, Zabjelo. Pile na majici, pile u tanjiru i pile u krevetu - napisao je Marinković i okačio fotografiju gde pozira sa hranom i nazdravlja.

Republika

Foto: Instagram.com

Takijeva objava na Instagramu

Zanimljivo je da na Crnogorsko primorje stiže i Takije bivši zet Bilal Brajlović, koji je nedavno imao skandalozni raskid sa Majom. Marinkovićeva i Brajlović su od tog trenutka na ratnoj nozi, a u sukob se umešao i Taki, koji je nekada Bilala dizao u nebesa.

Ja sam pričao sa Bilalom te večeri, to što izmišlja i laže o Janjušu, ja sam te večeri odveo svoju ćerku kući, nije mogla da završi sa njim, kad je bila sa mnom. On je nju danima smatrao, ucenjivao, to je nasilje, kad ti nekog tako pritiskaš da ne može ovo da oblači, kupaći, bio je nenormalno ljubomoran, on nju hoće da zavadi sa ljudima, sa kućom koja ju je odgojila, na šta to liči, sramota treba da ga bude. Kakva patetika, zbog čega i koga da se ubije? To je fora! Pa nek se ubije, šta je maltretira tim porukama, najavljuje to, to je psihička tortura, sramota da ga bude! Ucenjuje je po ceo dan, mora ovo, mora ono da uradi, nek ide da se leči - izjavio je Taki za Republiku nedavno.

Republika

Foto: ATA Images

Taki, Maja i Bilal

Brajlović je na svom Instagram profilu otkrio da uskoro stiže u Budvu, a kako će proteći susret sa Majom i Takijem, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

02.08.2023 12:11

Olos! Sram te bilo, matori magarac! 🤮

z81

02.08.2023 13:16

ma sve pileće pa čak i mozak