TAKI BESAN KAO RIS ZBOG BILALOVIH LJUBOMORNIH SCENA: Posle raskida obrnuo ploču, otkrio zašto Brajlović nije dorastao Maji!

Autor:

Zadruga

14.07.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki je podržavao vezu Maje i Bilala, a sada se sve promenilo!

TAKI BESAN KAO RIS ZBOG BILALOVIH LJUBOMORNIH SCENA: Posle raskida obrnuo ploču, otkrio zašto Brajlović nije dorastao Maji!

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Bilal Brajlović imali su žestoku svađu, nakon koje su stavili tačku na svoju vezu, a Marinkovićeva se momentalno vratila za Beograd.

Njen otac, Taki, koji je podržavao njihovu ljubav, potpuno je promenio mišljenje o nesuđenom zetu, kada je zbog njegovog izliva ljubomore Maja morala da napusti emisiju "Narod pita", kako bi mu se opravdala:

Republika

Foto: M.P./ATAImages

 

- Maja je trenutno u Beogradu, mene više to uopšte ne zanima, otkad je onako napustila emisiju zbog njega, a zna da joj je to posao. Ako ne može da se nosi sa tim, neka je pusti, ako nije spreman za nju takvu, šta da mu ja radim... Maja mu se potpuno posvetila, povukla se skroz, ali je on jako ljubomoran - izjavio je Taki za Republiku.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Da podsetimo, Bilal je Maji priredio ljubomornu scenu zbog priloga sa Filipom Carem, zbog čega je Marinkovićeva momentalno napustila emisiju, ne bi li mu se opravdala. Taki je bio šokiran ovakvim ponašanjem, pa je došao na Pink i on gostovao umesto ćerke, koja se nešto kasnije i vratila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading