NJOJ JE MESTO MEĐU ELITNIM: Vraća se u Zadrugu 7 sa potpuno "novim identitetom", nećete je prepoznati!

Autor:

Zadruga

29.06.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka najavila veliki povratak!

NJOJ JE MESTO MEĐU ELITNIM: Vraća se u Zadrugu 7 sa potpuno "novim identitetom", nećete je prepoznati!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović je pre dva dana otkrio više detalja o sedmoj sezoni rijalitija "Zadruga", te otkrio da je počeo kasting za ovaj projakat.

 - Pripreme za novi after-real projekat koji će naslediti Zadrugu, i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego rijaliti, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezene projekta biće "ELITA"- napisao je Željko na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

 

Odmah je krenulo da se spekuliše ko bi mogao biti učesnik, a bivši zadrugari su krenuli da se oglašavaju i pitaju publiku da li bi voleli da ih gledaju i u novom projektu.

Jedna od njih je i Slađa Lazić, učesnica Zadruge 6, koja je pažnju privukla samim ulaskom, a iz rijalitija je izašla kao nova devojka Lazara Čolića Zole. Lazićeva sebe smatra zvezdom, pa tako misli da joj je mesto među Elitnima.

Međutim, kako je poznata po brojnim korekcijama, bez sumnje sprema nešto potpuno novo.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

30.06.2023 08:34

Ljudi, da li je ovo realno!? Koga Mitrović pravi budalama!? Pa zar nekoga može ubediti da su pomenuti likovi "elita"? Predstavlja novu sezona kao nešto potpuno drugačije, "kulturno", a ovamo pregovara sa najvećim, poznatim šljamovima o ulasku!!! Doduše, niko normalan i pristojan i nije pristao da učestvuje u toj skalameriji i prevari, koja služi jedino da Mitrović uzme ogromnu lovu od glasača, koji ne shvataju da njihovim parama ovaj daje nagrade i honorare. Strašno, ali dok ima ćuraka, biće podvarka!!!!!