ZOLA STRAHUJE ZA ŽIVOT! Miljana šalje Bebicu da ga prati, isplivali stravični detalji!

Autor:

Zadruga

29.06.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola spreman da objavi sve poruke, moli Kulićevu da ga ostavi na miru!

ZOLA STRAHUJE ZA ŽIVOT! Miljana šalje Bebicu da ga prati, isplivali stravični detalji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Lazar Čolić Zola gostovao je u sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je šokirao javnost informacijom da ga Miljana Kulić i dan-danas proganja, zajedno sa dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom.

Naime, Zola je otkrio kako ga Kulićeva uznemirava, a ima poruke da to i dokaže. Bebica ga, kako priča, prati, zbog čega je Čolić posebno zabrinut:

- Osoba od koje nisam očekivao da će me zvati i javljati i pisati svakakve poruke, non stop mi piše, uznemirava me. Gde god da sam u Beogradu, ona je tu, došla je s Bebicom u Etno selo. Ne znam zbog čega. Ona je ostala tamo određenu količinu novca dužna, pa joj je gazda rekao: "Zdravo, doviđenja". Pre neki dan mi stiže snimak, on sedi pored nje. Krećem juče iz Borče prema gradu, preko Pančevačkog mosta, obilazi me BMW niških registracija, ono Bebica za volanom i gleda me, kao da pokaže ne znam ni ja šta, kao da me prati, ne znam šta se dešava. Haos - rekao je Zola.

Republika

Foto: E Stock

 

- Ne znam, kao da me interpol traži, nikom ništa nisam uradio. Jasno mi je što me žensko traži, ali što me on treba. Čovek me obilazi nasred mosta kao da igramo "GTA". Neću da imam kontakta s njom, ne želim da imam kontakt. Svakakvih stvari se izdešavalo, želim da prestane da mi se javlja. Želim im sve najbolje, i njoj i njegovoj porodici. Ona meni šalje o njenim nekim pričama, kao: "Koliko si naplatio?" i tako dalje. Javlja mi se neki profil, profil se zove "Zola idiot", kliknem, ono piše: "Kako si Zolice? Je l' su ti legle parice?". Posle toga mi se javlja profil "Beboni23". Imam poruke - rekao je Zola u emisiji "Narod pita."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

01.07.2023 03:39

Ja ne znam jel ovaj Colic glup ili hoce medijsku paznju?Pa zena je psiho bolesnik,registrovan,sposobna cak i da ubije.Sta ocekujes?Pritom,misli da joj niko ne moze nista jer ovi ludi Mitrovici stoje uz nju(ne znam samo iz kog razloga).Da se ovo desava bilo gde na zapadu,ona bi bila pod kljucem a ne na slobodi.Srbija brate!