VRAĆA SE U ZADRUZU 7 NA VELIKA VRATA: Diskvalifikovana zadrugarka sklopila DOGOVOR sa Pinkom, ulazi u NOVI rijaliti da POBEDI!

Autor:

Zadruga

27.06.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno prvo ime zadrugarke koja će se pojaviti u Zadruzi 7 Elita.

VRAĆA SE U ZADRUZU 7 NA VELIKA VRATA: Diskvalifikovana zadrugarka sklopila DOGOVOR sa Pinkom, ulazi u NOVI rijaliti da POBEDI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 7 Elita

Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink" objavio je na mrežama da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

Kako je otkrio, nova "Zadruga 7 Elita" imaće specijalan naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond koji iznosi čak 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6

Kako se navodilo, diskvalifikovani takmičari našli su se na crnoj listi "Zadruge", a izgleda da je došlo do preokreta i da su za Miljanu Kulić napravili izuzetak.

Naime, diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić danas je pričala sa čelnicima Pink televizije, pa je za domaće medije otkrila svoje uslove za ulazak u rijaliti.

Kulićeva je pred ulazak na pregovore istakla da ove godine očekuje pobedu. Kako je rekla, ima poseban zahtev za viđanje sina Željka.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

- To će mi biti jedan od posebnih uslova prilikom ulaska u rijaliti.

Ona je otkrila u kakvom su odnosu Ivan Marinković i mali Željko, pa priznala da je on prezadovoljan.

- Da, u fantastičnoim odnosima su! Željko je impresiniran njime. Zove ga "moj tata". Pita: "Kada ćemo da idemo kod mog tate", pošto je bio i kod mene. Nenad i ja smo nešto išli u Italiju na odmor i Željko je prezadovoljan. I Jelenom i Ivanom je oduševljen. Nadam se da će se to tako nastaviti. Ja sam prezadovljna kako se Jelena Ilić ponaša prema Željku, ona je jako vredna devojka - zaključila je Miljana za Srbijadanas.

Inače, Miljana je nekoliko puta bila diskvalifikovana iz rijalitija zbog skandaloznog i nasilničkog ponašanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nadica

27.06.2023 20:06

Ovo je pravi nivo Željka Mitrovića!!! Miljana Kulić mu je elita!!!??? Bože dragi!!!!

Snezana

27.06.2023 22:05

Zar agresivcima nije zabranjen ulazak u Elitu? Miljana je u svakoj sezoni bila agresivna. Kako sad ona moze?

Bk

28.06.2023 14:50

@Snezana - Na kraju će ući svi za koje je Željko rekao da neće. Zna li on Šta znači elita.

Milivoje

01.07.2023 03:31

Dakle,psiho Mixy ulazi da ubije ili bicube,ili Colica(ako ovaj bude dovoljno glup da udje).A svi koji su diskvalifikovani ,ne mogu u zadrugu,sem psiho Mixy.Ako tu ima toliku protekciju,zamisljam sta ce tim ljudima da radi sve kad udje.Treba drzava da reaguje da je vrate u ludnicu.