POČEO KASTING ZA ZADRUGU 7: Odmah eliminisani ovi rijaliti učesnici, sledi veliko iznenađenje za javnost!

Autor:

Zadruga

27.06.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku su pripreme za novi projekat, a već su počele sankcije!

POČEO KASTING ZA ZADRUGU 7: Odmah eliminisani ovi rijaliti učesnici, sledi veliko iznenađenje za javnost!

Foto: Republika, Shutterstock

republiak, shutterstock

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, objavio je juče na svom zvaničnom Instagram nalogu da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

- Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslediti Zadrugu i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezone projekta biće "ELITA" - najavio je Mitrović.

Republika

Foto: Pink.rs

 

- Željko Mitrović će sa svojim timom raditi kastinge u narednih osam nedelja. Samo zvučna imena će biti u opticaju, a spremaju se velika iznenađenja za javnost. Po svemu sudeći, niko od diskvalifikovanih takmičara neće moći da učestvuje, jer produkcija želi maksimalno da sankcioniše bahato i nasilničko ponašanje - navodi sagovornik za Blic.

Republika

Foto: RTV Pink

 

- Već u prvim satima po objavljivanju "Zadruge 7", mnogi nekadašnji rijaliti učesnici su počeli da se javljaju Mitrovićima. Oni su na razne načine sugerisali i molili da ih zovnu u narednu seonu, a telefoni nisu prestajali da im zvone. Može samo da se pretpostavi kako će biti narednih dana i nedelja, pometnja je već nastala - dodao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tamara ana

29.06.2023 13:56

Kako, kad su do sad potpisali. Miljana Kulic koja je 3 puta diskvalifikovana, Stefan Mihic koji je takodje diskvaĺifikovan, a pozvan i Kristijan, Maja M. Ja ocigledno nisàm dobro shvatila.. Diskvalifikovani su elita.. Car kazu ne moze (nije diskvalifikovan). Boze, boze bas sam glupa.

Iva Nikolic

30.06.2023 00:30

Cao Imam zelju se prijavit za zadrugu 7 .