ANA I ZVEZDAN TAJNO DOGOVARAJU KAKO DA UZMU ŠTO VIŠE PARA: Ne zanima ih pomirenje, žele slavu od Zadruge!

Autor: M.G./M.I.

Zadruga

27.06.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi šok detalji o odnosu Ane i Zvezdana!

ANA I ZVEZDAN TAJNO DOGOVARAJU KAKO DA UZMU ŠTO VIŠE PARA: Ne zanima ih pomirenje, žele slavu od Zadruge!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Bivša zadrugarka Valentina Stanković otkrila je nove detalje o odnosu Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, koje je saznala nakon diskvalifikacije.

Na samom početku, Valentina je otkrila da se Ana i Zvezdan tajno čuju i razgovaraju, te da shvataju kako njihova popularnost neće potrajati i da je sada vreme da uzmu novac:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Sve je bila priča za narod. Svi znaju da je u pitanju dogovor, da su iskoristili situaciju za rijaliti, kako bi se obogatili. Poznato je da oni nisu živeli u jednom stanu, već na dva kraja grada. Ne verujem da će doći do pomirenja, ali mišljenja sam da se čuju. Shvatili su da mogu da uzmu još para, snimajući lajvove na Instagramu i TikToku, videli ste Zvezdana kako se hvali novčanicama od 100, 200 evra, malo li je? - rekla je Valentina.

- Nisam se čula sa Zvezdanom, ali sam načula da me je spominjao u svojim lajvovima. Poručila bih mu da nema potrebe to da radi, ne interesuje me, jer sam sve čula i videla kad sam izašla. Bila sam uz njega, pričalo se i da sam zaljubljena, a sve sam sama hendlala kako sam znala i umela, nije me zaštitio ni u jednom momentu - nastavila je ona.

Zatim se osvrnula na raskid Anđele Đuričić i Zvezdana, pa otkrila da nikada nije ni verovala u njihovu ljubav:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo, Pixabay.com

 

- Ne znam ko je i verovao u njihovu ljubav. Hajde, unutra okej, ali kada sam videla da su raskinuli zbog Maje, shvatila sam da je Zvezdan takav, da ga neće promeniti nijedna. Bila je farsa u kojoj su ljudi uživali dok su gledali, ali će se brzo zaboraviti na njih, kao da nisu ni postojali - zaključila je Valentina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

27.06.2023 11:30

Ovo dete - devojka je mesecima lagala, petljala i prisluškivala te osim toga nije ostavila nikakav trag u životu Zadruge. Nadam se (za njeno i dobto njene porodice) da više nikada neće ući u neki rijaliti nego će završiti neki zanat i biti u stanju da sebi zaradi za život na drugačoji način. Nadam se da nećemo je gledati da ( kao Milica i Anita ) menja krevete i p. organe svako malo.đ nadam se da za koju godinu neće imati prošlost kao Aleksandra i Anđela. Mani se Valentina čula- kazala o Zvrzdanu i Ani, ne priliči to tvojim godinama. A da si ti htela ljubav sa Zvezdanom, htela si, bilo je očito. Hvala bogu da on nije hteo, nisi ga privlačila, sa tobom nije bilo perspektive a bila si i maloletna.