TELEFONSKI POZIV ANE I ZVEZDANA MENJA SVE: Oboje žele pomirenje, Anđela izvukla deblji kraj!

Autor:

Zadruga

23.06.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić i dalje u ljubavi sa Zvezdanom Slavnićem, oprostila bi mu i javnu preljubu!

TELEFONSKI POZIV ANE I ZVEZDANA MENJA SVE: Oboje žele pomirenje, Anđela izvukla deblji kraj!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo, Pixabay.com

Vezu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića od samog početka podržavao je Lepi Mića, koji i dan-danas navija za njihovu ljubav, zbog čega je na ratnoj nozi sa Anom Ćurčić, Zvezdanovom bivšom suprugom.

Kako Anđela i Zvezdan više nisu zajedno, Lepi Mića je ubeđen da bi Ana iskoristila ovu priliku i pomirila se sa Slavnićem, nakon samo jednog njegovog telefonskog poziva:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ana bi se pomriila sa Zvezdanom, samo kada bi on obavio jedan telefonski poziv. Znači, da joj on da do znanja da hoće da bude sa njom, ona bi prešla preko svega. Bez ikakvog blama bi mu sve oprostila, jer je duboko i debelo zaljubljena u njega. A i on to sigurno želi - rekao je Mića za Svet.

Mića, takođe, tvrdi da je Zvezdanova ljubav mnogo jača od Anđeline, ali da on to ne pokazuje, zbog čega ju je izgubio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Da je stao iza te devojke, umesto što ju je vređao i ponižavao, on bi bio Bog, a Anđela bi pobediloa. Njegova ljubav je zapravo jača od njene, samo je on muško, pa mu je to teže da pokaže, glumi neku muškarčinu. Njemu je imponovalo što je sa tako mladom i lepom devojkom. Svakako nije lepo ono što joj je tamo radio, baš mu je diskreditovao i omalovažavao - objasnio je Lepi Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Sava

23.06.2023 10:31

"Doktor" za sve i svašta a naročito za emocije traži opravdanje za svoje loše procene i guranje Anđele u vezu sa Zvezdanom. Nepojmljivo je da čovek Mićinih godina i otac ženskog deteta može i pomisliti da devojku od 24 godine može nagovarati i podržavati u ljubavnoj vezi sa muškarcem od 46 godina a taj muškaracn ima iza sebe robiju zbog ubistva pa onda opet robiju zbog kriminala, pljačke. Kakva je karijera i perspektiva takvog muškarca sa drvojkom od 24 godine i šta joj on može pružiti? Sram te bilo čoveče, da li ti želiš jednog takvog zeta i da li bi mirno spavao da je tvoja kćer u ljubavi sa njim ?

Ena

23.06.2023 11:00

Više su naporni sa ovim, i ovo je toliko bolesno kolika je opsednutost Anom, toliko želi da će ga strpati u zatvor jer ima medicinsku dokumentaciju da je tukao, Mićo bolje ti raspravi gde ti je starletanka gutalo, jeli progutala kakvu jahtu

Mario

23.06.2023 15:38

Mica neshvata da je Zvezdan bolesnik i da nema šanse da ozdravi.

Dessa

24.06.2023 23:05

Andjela je vikala dase zaljubila nije Mica kriv ona nije nikog slusala