PORODICA ĐURIČIĆ SLAVI ANĐELIN RASKID SA ZVEZDANOM: Zadrugarka podelila fotografije iz Crne Gore, jedva dočekali da Slavniću "vide leđa!"

Autor:

Zadruga

20.06.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se potpuno povukao sa društvenih mreža nakon raskida, dok Anđela uživa u Crnoj Gori!

PORODICA ĐURIČIĆ SLAVI ANĐELIN RASKID SA ZVEZDANOM: Zadrugarka podelila fotografije iz Crne Gore, jedva dočekali da Slavniću "vide leđa!"

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić juče je potvrdila informaciju o raskidu sa Zvezdanom Slavnićem, zbog čega se sada nalazi u Crnoj Gori, a po svemu sudeći, diskvalifikovana zadrugarka sada uživa sa porodicom i prijateljima.

Iako je juče javno poručila fanovima da prolazi kroz težak period, te da je malo poštede, čini se da Anđela raskid podnosi bolje, nego Zvezdan.

Republika

Foto: Nikola Mutic/ATA Images/printscreen

 

Naime, Slavnić se potpuno povukao sa društvenih mreža i vrlo se retko oglašava, dok Đuričićeva svakodnevno objavljuje fotografije iz Crne Gore, gde ju je sačekalo staro društvo. Danas je posetila sestru, pa podelila snimak iz njenog doma i pohvalila se bogatom trpezom, koja je pripremljena samo za nju.

Čini se da je porodica Đuričić jedva dočekala Anđelin raskid sa Zvezdanom i da je sada sve došlo na svoje, s obzirom da je mlada Crnogorka tek sada obišla širu familiju i svoje društvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ljiljana

20.06.2023 18:27

Naivna mala🤣🤣🤣. Izabrala porodicu aha, kako da ne. Prihvatila uslove.🤣. Dok joj-im ne otplate kazne TV Pinku. A posle će tati i mami pevati "A sad adio, i ko zna kad...." Đevojka navikla na takav život.

cg

20.06.2023 18:50

@Ljiljana - dosla da ih opljacka

Sa

20.06.2023 19:09

Zašto ljudi slikaju hranu i to smatraju dokazom sreće, oprosta, ljubavi ..., čega god. Drugi obavezni snimak je iz kreveta. Nekreativni, nemsštoviti, dosadni. Snimajte se malo zagrljeni u šetnji uz obalu, u tišini parka a zagrljeni na klupi, u hvatanju leptira..., sve je lepše nego tacna sira i pršuta.