POČEO KASTING ZA ZADRUGU 7? Milica Mitrović šokirala objavom na Instagramu, kreće novi rijaliti! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

14.06.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno!

POČEO KASTING ZA ZADRUGU 7? Milica Mitrović šokirala objavom na Instagramu, kreće novi rijaliti! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Šesta sezona "Zadruge" se završila pre svega nekoliko dana, međutim, rad na novoj sezoni nagledanijeg rijalitija se uveliko radi. Naime, iako još uvek nismo dobili zvaničnu potvrdu da li će se novi učesnici useliti u Belu kuću sedmu godinu zaredom ili ćemo pratiti novi format, kastinzi su već počeli.

Međutim, Milica Mitrović rešila je dodatno da zagolica maštu gledalaca televizije Pink, objavivši fotografiju na društvenoj mreži Instagram, na kojoj se nalazi njen pas na jastučetu sa porukom koja je mnoge bacila u rebus.

- Stigla Lusi, zvanično počeo kasting - stoji u opisu objave na kojoj je tagovan i zvanični profil "Zadruge".

Republika

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Milica Mitrović kasting Zadruga

Podsećanja radi, prve vesti o stvaranju novog projekta objavio je Željko Mitrović, direktor Pink Media Group-e, koji je na dan superfinala "Zadruge" napisao:

- Moja kraljica i ja, uveliko pravimo i spremamo sledeću spektakularnu televizijsku sezonu i privodimo kraju ovogodišnju Zadrugu! Pored krune koju je moja Milica dobila od mene, dobila je još jednu od cele produkcije televizije Pink, kao najzaslužnija za senzacionalni uspeh ovogodišnje Zadruge sa preko 9 miliona gledalaca u Srbiji, BiH i Crnoj Gori! Bravo ljubavi - istakao je Mitrović, ne želeći previše da  detaljiše.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
cg

14.06.2023 23:31

bambi nemoj to raditi jer pravis problem

Blagoje

15.06.2023 12:06

Blagoje ga Bambiju. Poluđela po glavi.