BESNA LUNA ZAREŽALA: Đoganijeva napravila haos u taksi vozilu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

14.06.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama usred bela dana!

BESNA LUNA ZAREŽALA: Đoganijeva napravila haos u taksi vozilu! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica i bivša rijalitiji učesnica, Luna Đogani, doživela je neprijatnu scenu tokom vožnje taksijem, koju je odmah podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Imam potrebu da snimim ovaj "stori". Želim da se obratim svim taksitima jer mi se sa većinom, nažalost, dešava da kad uđem u taksi tu je neki nadr... čovek koji nema ni trunke ljubaznosti i kulture u sebi. Imam poruku za vas: "Nemojte da radite posao, ako vam se ne radi" - poručila je žestoko Luna putem Instagrama, te nastavila istom merom:

Republika

Foto: instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani

- Nemojte da dolazite isfrustrirani i tako nadrndani na posao da vaši klijenti ispaštaju i da ja tako, ni kriva ni dužna, dobijem takvu jednu neljubaznost. Muka mi je više od nadr... taksista! Tako mi je žao što bilo kakav dinar dajem vama. Baš imam potrebu da snimim ovakav "stori" da se obratim svim taksistima - dodala je Đoganijeva.

- Želim da vam kažem da vam je bolje da ostanete kod kuće, da odspavate, pojedete nešto, uradite nešto korisno nego što ćete da se izdr... na nedužnim ljudima. Hvala - zaključila je pevačica.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading