"NISTE BITNIJI OD PRODUKCIJE" Pink preko VODITELJA upozorio zadrugare da će OSTATI BEZ PARA, on se obratio direktno Zorici Marković!

Autor:

Zadruga

26.04.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je prošle nedelje doživela slom kad je čula za njegovu šalu, a on je odlučio da joj se danas izvini!

"NISTE BITNIJI OD PRODUKCIJE" Pink preko VODITELJA upozorio zadrugare da će OSTATI BEZ PARA, on se obratio direktno Zorici Marković!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj "Amnezije" Osman Karić i Zorica Marković prošle nedelje ušli su u verbalni obračun zbog njegove šale tokom emisije, kad je prokomentarisao njeno prijateljstvo sa Anom Ćurčić i to što stalno obavljaju razgovore u klozetu. Osman i danas vodi emisiju, a prvo je iskoristio priliku da se izvini pevačici, a potom u ime produkcije upozorio "Zadrugare".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić se obraća zadrugarima

- Ja bih da se izvinim Zorici koja se pronašla i naljutila. Molim te, oprosti, jer ako se smeješ na račun drugih, prihvati i na svoj. Morate da shvatite da sam u svrsi glasa naroda i dela produkcije i da pitam, pišem na teme klipova i polemišem na temu fanova i hejtera, kao i ono što kažu zadrugari. Ja samo izvlačim iz konteksta, nisam tu da vas mazim. Klozet sam napisao iz jednom razloga, a to je jer mi se WC nije uklapao us stih. Što se tiče samozvanih rijaliti igrača, koji su rekli da neće da se pojavljuju i koji su sebi dali maštu na volju da su bitniji od same produkcije, nemojte da dolazite, a slede vam sankcije u vidu nedeljnih i mesečnih honorara. Samo ću jednom rečju, u radio "Amneziji" nema zaštićenih - rekao je Osman na samom početku emisije.

Ostaje da vidimo i da li će Zorica prihvatiti osmanovo izvinjenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vlada

26.04.2023 20:54

Osman produkcija? Svašta.

Odgovori 10 0