"PAZI DA SE NE OKLIZNEŠ U KLOZETU" Dečko Zorice Marković PRETI voditelju Zadruge nakon BRUTALNOG OKRŠAJA sa pevačicom!

Autor:

Zadruga

19.04.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se tzv. Džukela i zapretio Osmanu Kariću zbog šaljive rime na račun njegove devojke Zorice Marković!

"PAZI DA SE NE OKLIZNEŠ U KLOZETU" Dečko Zorice Marković PRETI voditelju Zadruge nakon BRUTALNOG OKRŠAJA sa pevačicom!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Zorica Marković

Danas je u emisiji "Amnezija" došlo do obračuna između voditelja Osmana Karića i pevačice Zorice Marković, zbog toga što ju je on potkačio šaljivom rimom i istakao da joj je mesto u toaletu, zbog čestih razgovora u ovoj prostoriji sa Anom Ćurčić.

Da li si rekao da je meni mesto u WC-u? Ja sam Zorica Marković. Ja mogu da sedim i na k*rcu, a ko misli to, neka se nasisa k*rca. Nije me sramota, jer ne možemo da sedimo u pušionici sa 20 ljudi. Nije mi mesto u klozetu. Mesto mi nije tamo da dam svima do znanja. Osmane, imam visoko mišljenje o tebi, razočarao si me i to je to, hvala - poručila je besna Zorica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Zorice i Osmana

Nema na čemu i drugi put. Vidite kako se ponaša žena koja ne može da prihvati poraz... Da li bi drugi trebalo da me linčuju? Nije trebalo da se kači sa mnom, ona je žena, a ja sam ludak - prokomentarisao je Osman nakon Zoričinog odlaska iz studija.

Oglasio se i Zoričin dečko, tzv. Džukela, koji je indirektno zapretio Osmanu.

- Nastavite slobodno da bacate jako loše rime i da kroz iste vređate legendu Zoricu Marković i Anu Ćurčić, ženu koja prolazi kroz patnju i koja preživljava bol i koja je preživela nasilje, nije muški sa Vaše strane, a i narod sve vidi i zna pa Vas možda laktom slučajno negde narod gurne u nekom kupatilu ili klozetu da se okliznete jer hodate po klizavim pločicama - istakao je Džukela, te je dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Zorice i Osmana

- Da se napadaju žene koje se same brane pre svega nije džentlmenski, ali pratićemo i pratimo sve, za sada Vaše ponašanje nije prikladno. A pošto rekoste: "Ja sam ludak", e pa i nad ludakom ima ludak, kao što i nad popom ima pop. Hvala Vam u svakom slučaju što dajete bodove Ani Ćurčić. Toliko, srdačan pozdrav - zaključio je on za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading