PODIVLJALA PEVAČICA! Razjarena Zorica Marković napala voditelja Zadruge, RAT uživo u programu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.04.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici su zasmetale šaljive rime Osmana Karića, pa se odmah suočila sa njim!

PODIVLJALA PEVAČICA! Razjarena Zorica Marković napala voditelja Zadruge, RAT uživo u programu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

Voditelj Osman Karić je u današnjoj "Amneziji" pročitao nekoliko šaljivih stihova koje je osmislio ove nedelje, a Zoricu Marković je pogodilo to što joj je kroz pesmu prokomentarisao njene česte boravke u toaletu, gde često vodi razgovore sa Anom Ćurčić. Pevačica je pobesnela i upala u studio kako bi se obračunala sa Osmanom.

- Da li si rekao da je meni mesto u WC-u? Ja sam Zorica Marković. Ja mogu da sedim i na k*rcu, a ko misli to, neka se nasisa k*rca. Nije me sramota, jer ne možemo da sedimo u pušionici sa 20 ljudi. Nije mi mesto u klozetu. Mesto mi nije tamo da dam svima do znanja. Osmane, imam visoko mišljenje o tebi, razočarao si me i to je to, hvala - poručila je besna Zorica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Suočavanje Zorice Marković i Osmana Karića

- Nema na čemu i drugi put. Vidite kako se ponaša žena koja ne može da prihvati poraz... Da li bi drugi trebalo da me linčuju? Nije trebalo da se kači sa mnom, ona je 

žena, a ja sam ludak - prokomentarisao je Osman nakon Zoričinog odlaska iz studija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sava

19.04.2023 19:53

Velika sramota Osmana Karića. On bi da piše rime i pesmuljke ali izašao je teški prostakluk i vređanje. Gospodin u 59-im godinama ne izražava se tako u radio programu, nije primereno a niti lepo izražavati se tako ni pred svojom porodicom u kući. Meni to miriše na nedovoljno obrazovanja, šlifa, odgoja..., na primitivizam i nekulturu. Osman treba da se izvine Zorici i gledaocima rijalitija i radio emisije koju dobro radi kao voditelj. Batali Osmane stihove i rime, prostačke reči i nimalo smešne doskočice, budi samo dobar voditelj radio emisije i postavi pitanja koja nisu već bila u drugim emisijama.

Željko

19.04.2023 22:03

A šta traži ovaj prostak u Zadruzi?

bumbar

19.04.2023 22:42

a inače je zadruga oličenje morala i poštenja samo Osman smeta? Zašto Zoricu pogadja istina sede kao u Mapet šou!!