SAHRANILA SAM ZOLU NA VASKRS: Miljana Kulić se ne smiruje nakon diskvalifikacije, uputila JAVNE PRETNJE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

26.04.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon diskvalifikacije iz "Zadruge", Miljana Kulić je utehu pronašla pored Nenada Macanovića Bebice, ali i po napuštanju rijalitija ne prestaje da niže skandale.

SAHRANILA SAM ZOLU NA VASKRS: Miljana Kulić se ne smiruje nakon diskvalifikacije, uputila JAVNE PRETNJE! (FOTO)

Foto: yotuube printscreen zadruga official, amig show

Miljana Kulić nedavno je samoinicijativno napustila šestu sezonu rijalitija "Zadruga", te ju je tako Veliki šef hitnom odlukom diskvalifikovao iz daljeg takmičenje i zadužio iznosom od 100.000 evra.

Međutim, po napuštanja imanja u Šimanovicma, Kulićeva se, po svemu sudeći, ne smiruje, te se sinoć u kasnim časovima nakratko uključila uživo na društvenoj mreži Instagram i otkrila da društvo provodi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a zatim se i javno obratila fanovima koji je i po izlasku iz Bele kuće spajaju sa bivšim partnerom, Lazarom Čolićem Zolom.

- Zamoliću sve grupe da me više ne spajaju sa Lazarem Čolićem. Poštujem vas sve, vaš trud i rad, ali bih vas zamolila da to više ne radite. U suprotvnom, moraću da blokiram sve. Za mene je taj čovek od Uskrsa mrtav i ne postoji više u mom životu. Hvala na razumevanju - napisala je Miljana u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lale

26.04.2023 12:30

Sahranila je ona samu sebe. Ne treba nam vise.

dijagnoza

26.04.2023 14:31

Ova ne zna de udara... mozak joj svrake popile ....