MILJANA BEŽI IZ ZADRUGE! Isplivao stravičan snimak, razbija i lomi sve pred sobom, vreba zadrugare kao MANIJAK! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

18.04.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor scene se nastavljaju!

MILJANA BEŽI IZ ZADRUGE! Isplivao stravičan snimak, razbija i lomi sve pred sobom, vreba zadrugare kao MANIJAK! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Miljana Kulić našla se na udaru javnosti nakon šokantnih dešavanja na imanju u Šimanovcima, kada je na najsvetiji dan u hrišćanstvu, Vaskrs, napravila karambol u rijalitiju. Nišlijka se, naime, prvo potukla sa partnerom Lazarom Čolićem Zolom, zatim mu zapalila lične stvari i pobacala ih, a onda i skandalozno raščerešila prase po dvorištu, koje je Zola dobio od majke Bose, i zafrljačila ga u jezero.

Kako je videla da nije dobila podršku ni zadrugara, a ni naroda koji pomno prati sva dešavanja u rijalitiju, Kulićeva je počela sumanuto da tumara po Šimanovcima i tako ponovo zabrinula javnost horor scenama.

Međutim, nakon toga Miljana se nije smirila, te je počela da traži način kako bi pogleda iz "Zadruge", pa je u nemoći razbijala sve što joj je palo pod ruku. Nišlijka je lupala po prozorima i vratima, a zatim se dohvatila i kamenja, te tako gađala šta je stigla po imanju.

Kulićeva je nakon bezuspešnog bekstva uletela u Belu kuću i kao manijak vrebala zadrugare dok spavaju u spavaćoj sobi, što je dodatno uznemirilo javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

18.04.2023 19:39

Devojku treba hospitalizovati, produkcija valjda moze nesto da preduzme