HOROR SCENE U ZADRUZI! Miljana Kulić luta kao sumanuta po Šimanovcima, pa potopila NOGE u jezeru! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

18.04.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivi kadrovi u rijalitiju lede krv u žilama!

HOROR SCENE U ZADRUZI! Miljana Kulić luta kao sumanuta po Šimanovcima, pa potopila NOGE u jezeru! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Niko ne zna šta se dešava sa Miljanom Kulić poslednjih nekoliko dana. Nakon što je na Vaskrs zaprepastila javnost brutalnom tučom sa Lazarom Čolićem Zolom, a zatim i scenom raščerečenja praseta u dvorištu, koje je kasnije bacila u jezero, poznata Nišlijka nema mira.

Naime, Kulićeva je ovog jutra sumanuto tumarala po imanju u Šimanovcima, a zatim je otišla do radionice da se presvuče iz pidžame, te obukla pantalone, a preko njih navukla je i trenerku, a potom obula patike.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić se presvlači sa cigarom u ustima Zadruga 6

Miljana se, nakon nervnog rastrojstva koje je doživela pre dve noći, tako obučena otišla do jezera, sela i spustila svoj noge u vodu i tako sedela nekoliko minuta, nakon čega je ustala i otišla.

Mnogi gledaoci su se zabrinula da Miljana ne uskoči tako obučena, jer je napolju tokom noći bilo izrazito hladno. Ipak, nije bilo prijatno ni gledati tu scenu koja je, blago rečeno, bila prilično uznemirujuća i alarmantna.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ha

18.04.2023 10:29

na pocetku je bilo zanimljivo gledati je. sad mi je vec zao jer ona je zaista ljudi bolesna. sramota da ne postoji institucija koja se brine za ove bolesnike