ŽENA MU JE OTKRILA - TO JE TVOJ OTAC! Životna ISPOVEST bivšeg fudbalera Partizana!

Autor:

Sport

18.04.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije i fudbaler Partizana Alen Stevanović je imao čudan životni put.

ŽENA MU JE OTKRILA - TO JE TVOJ OTAC! Životna ISPOVEST bivšeg fudbalera Partizana!

Foto: Starsport

Uroš Đurđević

Stevanović je ostao upamćen kao jedan od retkih fudbalera koji je od obrenovačkog Radničkog uspeo da stigne do prvog tima Intera.

Život ga, ipak, nije milovao, jer je postao dete razvedenih roditelja sa samo tri meseca. Ostao je uz majku, sa kojom se preselio u Bečmen, međutim, ona je se vratila u Švajcarsku i tamo zasnovala novu porodicu, a Alena su odgajili baka i ujak. 

Tokom intervjua za podkast "Alesto", Stevanović je otvorio dušu i priznao da o tome nije razmišljao kada je bio dečak, ali da sada shvata da je loptu "gurao" nesvesno kako bi te stvari ostavio po strani. Oca je upoznao tek sa 25 godina, za šta je "kriva" njegova supruga Dunja, njegov najveći oslonac u karijeri.

Republika

Foto: Starsport

 

- Oca sam prvi put video 2016. godine kad sam bio u Partizanu. Supruga me pozvala na ručak, vidim ja nešto čudno se dešava, znam je... Ulazi tip u jednom trenutku i kaže mi ovo je tvoj otac. Kod mene pomešana osećanja. On je gotivac, iz Sarajeva je, možda smo se čuli još par puta posle toga. Čudan osećaj, nemam potrebu da imam kontakt s njim. Nemam problem, možemo da imamo kontakt, ali nemam potrebu zaista, razumeš me šta mislim... - rekao je Alen Stevanović i dodao:

- Dok sam bio mali, nije bio tu, a ja sam izgradio karakter. Ujak je bio muška figura u mom životu i svakog dana me je vodio na treninge. Falila mi je očinska figura, kao i majčinska, što sad vidim kad ja imam decu. To je bitno svakom detetu. Imao sam ja probleme zbog toga, bio sam nestabilan, emotivan, a to je razlog jer sam rastao bez njih.

Foto: Starsport

 

Imao je želju svojevremeno da napusti školu i fudal, te je posle silnih proba u Panatinaikosu, Grashopersu, Atletiko Madridu i ostalim klubovima završio u slavnom Interu. Trenirao je sa igračima koji su osvojili "tripletu", nastupio čak i na jednoj utakmici kod Žozea Murinja, da bi potom nosio dres Torina, Toronta, Palerma, Barija, Specije, Partizana...

Sa "orlovima" je igrao na tri utakmice, od kojih je najčuvenija kada su Srbi igrali na "Maksimiru" protiv Hrvatske. 

Danas je Stevanović član IMT-a sa Novog Beograda, koji je glavni kandidat za ulazak u Mozzart Superligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading