ISTERIVANJE "ĐAVOLA" IZ DIJEGOVOG HRAMA! Napoli čeka Milanu u revanšu četvrtfinala Lige šampiona

Autor:

Sport

18.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rosoneri" na jug Italije nose minimalnu prednost (1:0). Real Madrid, posle 2:0 u gostima, overava Čelsi za polufinale.

ISTERIVANJE "ĐAVOLA" IZ DIJEGOVOG HRAMA! Napoli čeka Milanu u revanšu četvrtfinala Lige šampiona

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča između Milana i Napolija

Ponos italijanskog juga Napoli igra sezonu iz snova pošto je nadomak titule u Seriji A, međutim, treći poraz u samo tri nedelje od slavnog kluba sa severa zemlje - Milana, mogao bi da baci mrlju na sve što su dosad uradili.

Stoga temperamentni Napolitanci na svom kultnom stadionu "Dijego Armando Maradona" večeras od 21 čas (Arena sport premijum 1) prizivaju egzorcizam i izbacivanje "đavola" iz četvrtfinala Lige šampiona.

Prvi meč na San Siru prošle srede nije protekao u skladu s njihovim željama i ambicijama pošto su izgubili s minimalnih 1:0, kao ni onaj prvenstveni, u kojem su zapravo doživeli debakl (4:0) kod kuće. Motiva za revanšizam i imperativa pobede, dakle, ne manjka, a stižu i ohrabrujuće vesti da će se za večerašnji okršaj podno Vezuva u startnih 11 ponovo naći najbolji igrač i strelac domaćih Viktor Osimen.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Viktor Osimen

Izlišno je govoriti o kakvom se pojedincu radi, a koji je odsustvovao zbog povrede, pošto je ubitačni Nigerijac na 30 duela ove sezone u svim takmičenjima postigao čak 25 golova i dodao pet asistencija za Napoli. Dodatni podstrek timu Lučana Spaletija nesumnjivo će predstavljati i činjenica da je klupska uprava napravila kompromis s najvatrenijim navijačima, koji su zbog previsokih cena karata bojkotovali prethodna dva meča s Milanom.

Sa druge strane, Real Madrid gostuje Čelsiju, a revanš na "Stamford Bridžu" mogao bi da bude formalnost nakon 2:0 u španskoj prestonici. Londonski "plavci" jure čudo, a pokušaće da trijumfuju sa bar dva gola razlike u regularnom toku susreta, kako bi izbegli eliminaciju u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading