ON ĆE PRAVITI TIM ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda imenovala novog direktora!

Autor:

Sport

17.04.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najtrofejniji klub doneo važnu odluku uoči letnjeg prelaznog roka.

ON ĆE PRAVITI TIM ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda imenovala novog direktora!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Marko Marin, doskorašnji šef skauting službe Crvene zvezde, imenovan je na novu funkciju, sa proširenim ingerencijama, prenose beogradski mediji.

Bivši reprezentativac Nemačke ubuduće će obavljati ulogu tehničkog direktora u Ljutice Bogdana, a zajedno sa šefom sportskog sektora Mitrom Mrkelom imaće zadatak da sastavi tim koji će predstavljati crveno-bele u Ligi šampiona.

Navodno, Marin će imati i izvršna ovlašćenja, a prioritet se tiče pronalaska pojačanja pred narednu sezonu.

Republika

Foto: Starsport

Marin i Mrkela sklapaju kockice za LŠ

Zvezda je već dogovorila dolaske Stamenića i Olajinke, a prati se još bar desetak igrača koji bi mogli da stignu na Marakanu.

Što se tiče odlazaka, naš najtrofejniji klub želi da zadrži okosnicu ekipe, a eventualan odlazak Strahinje Erakovića i Stefana Mitrovića je moguć, u slučaju adekvatne ponude.

Podsetimo, sa odbranom titule, Crvena zvezda će overiti učešće u grupnoj fazi elitnog takmičenja, a videćemo da li će tandem Mrkela/Marin uspeti da oforme tim kadar da prezimi u Evropi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading