"ROSONERI" STREPE! Milan u PANICI pred Napoli!

Autor:

Sport

17.04.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće zanimljiv okršaj u revanšu četvrtfinala Lige šampiona.

"ROSONERI" STREPE! Milan u PANICI pred Napoli!

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča između Milana i Napolija

Fudbaleri Napolija i Milana odlučiće o tome ko će ostvariti ogroman uspeh i plasirati se u polufinale Lige šampiona.

"Rosoneri" su u prednosti posle prve utakmice u kojoj su savladali Napoli rezultatom 1:0 golom Ismaela Benasera u 40. minutu.

Pored prednosti iz prvog meča, Milan je i psihološki spremniji za revanš jer je savladao Napolitance i u ligaškom okršaju kada je bilo ubedljivih 4:0.

Napoli nije postigao pogodak protiv "rosonera" još od 18. septembra prošle godine kada je Đovani Simeone pogodio za pobedu u gostima (2:1) u 78. minutu. Od tada je, dakle, prošlo 192 minuta plus nadoknada vremena, a četa Lučana Spaletija nije postigla pogodak. I pored ovih podataka, pred revanš u Napulju strepe fudbaleri Milana! Evo i zbog čega...

Najbolji strelac Napolitanaca, Viktor Osimen trebalo bi da se vrati u sastav, a samim tim će i lider Serije A biti daleko opasniji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Viktor Osimen

 

U timu neće biti suspendovanog Zamba Angize i komandanta odbrane Kima, dok je strelac poslednjeg gola protiv Milana, Đovani Simeone povređen.

Još jedna stvar koja treba da zabrine "rosonere", osim povratka Viktora Osimena, je i pomirenje predsednika Aurelija De Laurentisa i vođa navijača koji su bojkotovali utakmice zbog cena karata.

Dakle, sada je sve na strani Napolitanaca, a i kladionice veruju u domaćina pa je tako kvota na pobedu Spaletijeve ekipe 1.70, na nerešen ishod 3.60, a na trijumf Milana 5.25. Milan muči i povreda Olivijea Žirua koji je pod znakom pitanja, tako da je to još jedan podatak koji ne uliva poverenje.

Kada se sve sabere i oduzme, tim Stefana Piolija zaista ima zbog čega da strepi i bude u panici. Da li će izaći iz problema ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading