NIJE SE ZNALO KO KOGA UDARA! Haos u Napulju, navijači se MEĐUSOBNO POBILI! Postoji i JASAN razlog! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo za vreme utakmice protiv Milana.

NIJE SE ZNALO KO KOGA UDARA! Haos u Napulju, navijači se MEĐUSOBNO POBILI! Postoji i JASAN razlog! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Napolija

Fudbaleri Napolija sigurnim koracima idu ka tituli u Seriji A, ali su u vikendu za nama doživeli debakl na meču protiv Milana.

"Rosoneri" su slavili sa 4:0 i pokazali da nas prave varnice i uzbuđenja u sudaru ovih rivala tek čekaju u Ligi šampiona.

Susret u Napulju obeležio je Rafael Leao sa dva postignuta gola, sukob Spaletija i Maldinija na poluvremenu, ali i totalni haos na tribinama gde su se potukle dve frakcije navijača domaćeg tima.

 

 

Naime, dve najuticajnije grupe "Fedayn" i "Ultras 1972", sukobile su se na samoj tribini posle protesta jednih ispred stadiona, i kasnije, po ulasku, i reakcije drugih koja se ne slaže sa takvim stavom. Razlog je bio više nego jasan - podignute cene ulaznica za pomenuti okršaj protiv Milana u četvrtfinalu Lige šampiona.

Uprava je rešila da digne cene ulaznica, ali i zabrani unošenje većeg broja transparenata i zastava, te je jedna grupa rešila da bojkotuje utakmice i sam klub.

To je zasmetalo drugima pa je došlo do opšte tuče u kojoj se nije znalo ko koga udara.

Dakle, i pored toga što Napoliju ide fenomenalno na terenu, te trenutno imaju 16 bodova više u odnosu na drugoplasirani Lacio, navijači su nezadovoljni i incidenti se dešavaju. Da li će se sve ovo rešiti i na koji način će zaraćene frakcije biti smirene, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading