"DELIJE" U EKSTAZI! Crveno-beli RUŠE sve GRANICE! Evropa se POKLONILA Zvezdi!

Autor:

Sport

18.04.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde izbili su na čelo neporaženih klubova u najjačim evropskim ligama.

"DELIJE" U EKSTAZI! Crveno-beli RUŠE sve GRANICE! Evropa se POKLONILA Zvezdi!

Foto: Starsport

Suvereni vladar fudbala u Azerbejdžanu, ekipa Karabaga, doživeo je poraz prethodnog vikenda na gostovanju Sabahu od (1:2).

Na taj način, Crvena zvezda je ostala jedini klub iz jačih evropskih liga, koja nema neuspeh u nacionalnom prvenstvu!

Karabag je izgubio posle 30 vezanih utakmica u kojima nije teren napuštao pognute glave.

Nausprot njima, izabranici Miloša Milojevića nisu igrali u subotu ili nedelju zbog Vaskrsa, ali poput Azera imaju 30 odigranih mečeva.

Klub sa Marakane će priliku da popravi učinak imati narednog vikenda, pošto u subotu gostuju TSC i remi u Bačkoj Topoli označiće da će jedini šampion Evrope sa prostora bivše SFRJ podić pehar šeste uzastopne titule nacionalnog prvaka, što joj je ukupno 34. u bogatoj istoriji.

 

 

Treba reći da Crvena zvezda sada ima najduži niz u Evropi i svetu po broju domaćih utakmica na svom stadionu bez poraza. Crveno-beli su stigli do cifre od 109 mečeva bez kiksa, a poslednji put su na Marakani u šampionatu izgubili aprila 2017. godine.

Ne bi čudilo da klub sa stadiona "Rajko Mitić" ponovo osvoji titulu bez poraza, kao što je to učinila u sezoni 2020/21, sa 35 pobeda i tri remija, uz rekordnih 108 bodova i postignutih 114 golova. Trenutno je Zvezda na 82 poena i jednim manje datim pogotkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading