ZBOG OVOGA JE MILJANA POBEGLA IZ ZADRUGE?! Isplivala informacija direktno iz rijalitija, Marija Kulić donela KLJUČNU odluku!

Autor: P. R.

Zadruga

25.04.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznalo, Miljani Kulić je pozlilo, zbog čega je direktno prebačena u bolnicu, međutim, iako se sada dobro oseća, ona se nije vratila u rijaliti.

ZBOG OVOGA JE MILJANA POBEGLA IZ ZADRUGE?! Isplivala informacija direktno iz rijalitija, Marija Kulić donela KLJUČNU odluku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana je sinoć iz šeste sezone "Zadruge" i moraće da plati kaznu od 100.000 evra zbog kršenja ugovora, a njena majka Marija Kulić planira da ostane u rijalitiju i nastavi da se bori za prvo mesto.

- Miljana je našla način da izađe, a ja ću da ostanem. Znam koliko su mi ovi ljudi pomogli kad je bilo potrebno. Miljana će da uživa sad napolju - rekla je Marija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

MIljana Kulić diskvalifikovana Zadruga 6

Podsetimo, na imanju u Šimanovcima je stiglo pismo u kom su zadrugari obavešteni da je Miljana Kulić diskvalifikovana zbog samoincijativnog napuštanja "Zadruge", te da će na osovnu ugovora snositi kaznu od 100.000 evra.

- Rano ujutru joj je pozlilo, pa je produkcija izvela iz "Zadruge" kako bi dobila adekvatnu lekarsku pomoć. Žalila se na stomak i povraćanje, pa je tako i dehidrirala. Trebalo bi da joj bude dobro uskoro - rekao je izvor za Srbija Danas, a povodom Miljaninog zdravstvenog stanja oglasio se i njen partner, Nenad Macanović Bebica.

Republika

Foto: Instagram printscreen

MIljana Kulić diskvalifikovana Zadruga 6 Bebica

- Sve je okej. Bila je u Urgentnom centru zato što ima stomačni virus, pa je išla tamo na preglede, ali sada je sve okej. Čuo sam se sa njom, sve je u redu - istakao je Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Željko

25.04.2023 13:22

Čuo se sa njom jer ona ima mobilni sa sobom?