OTKRIVAMO ŠEST DOKAZA DA SU ANA I ZVEZDAN NAPRAVILI PREVARU! Slavnić i ĆurčIćeva osmislili PAKLENI PLAN, sve se saznalo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepromišljeni potezi Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić odali su pred milionskim gledaocima tajni plan koji su skovali pre ulaska u "Zadrugu".

OTKRIVAMO ŠEST DOKAZA DA SU ANA I ZVEZDAN NAPRAVILI PREVARU! Slavnić i ĆurčIćeva osmislili PAKLENI PLAN, sve se saznalo!

Foto: ATAImages

Zvezdan Slavnić i njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić dogovorili su se da ljubavni brodolom dobro unovče, saznaje Republika. Par koji pred kamerama rijalitija "Zadruga 6" prolazi kroz pravu dramu, prema mišljenju mnogih, zapravo je najveća prevara ovog projekta dosad.

Kako su u spoljnom svetu ostavili mnogo dugova i neraščišćenih računa, jedini izlaz im je bio TV Pink. Pre samog ulaska njih dvoje su seli i stavili sve karte na sto. Pošto nije bilo izlaza iz problema koji su se gomilali jedan na drugi, oboje su stisli zube i zajedno osmislili kako da dođu do para i popularnosti na najlakši mogući način.

- Ana i Zvezdan su osobe iste sorte i spremni su na sve. On je nju išlifovao do te mere da se poznaju kako dišu i svaki sledeći korak jedno drugog znaju unapred. Pošto je život napolju počeo da im se raspada i, jednostavno, stvari su počele da izmiču kontroli, počeli su da rasprodaju sve što imaju, pozajmljivali su pare, upadali u dugove. Nije bilo više izlaza iz problema. Bilo je ili ponovo mutne radnje, pa da Zvezdan završi iza rešetaka, ili da zajedno uđu u rijaliti. Onda su seli i napravili strategiju, pakleni plan. Oni su gledali prethodne "Zadruge" i znali su šta prolazi kod naroda i šta je ono što će da zavrti igru. Bilo je logično da on nađe ljubavnicu, da ona, poput Kije Kockar u prvoj sezoni, uđe kao ucveljena, izigrana i povređena žena - počinje priču izvor našeg rijaliti dodatka dobro upućen u planove ovog kontroverznog para, pa nam u nastavku iznosi detalje koji ukazuju na njihovu prevaru.

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

- Prvo gde su se Ana i Slavnić odali bio je njen ulazak. Plakala je i govorila da mu se neće obratiti, napala je Anđelu, ljubavnicu, a ne njega. Nju je počela da vređa i govori joj da pere zube nakon što ga oralno zadovoljava. Posle toga je s njim mirno pričala. Zvezdan je tada inscenirao emotivni slom pred Anom, te je pao na kolena, molio je i plakao, pa ni ona nije uspela da ostane u potpunosti imuna na njegove suze, te je i sama zaplakala. Onda je svima zaparala uši Zvezdanova rečenica kada ju je, misleći da je sakrio bubicu, pitao kako je izgledao njegov skok kroz prozor. Već tada su ljudi videli da su namazani i da tu nisu čista posla. Potom, momenat kada je Zorica Marković došla kod Ane i kada su prekrile bubice da se ne bi čulo o čemu pričaju. A onda je Ana pitala kako se napolju kotira. I to je jedan od dokaza da je posredi pakleni plan - nastavlja priču izvor blizak porodici Slavnić koji pomno prati kako se oni ponašaju i u svemu prepoznaje kako nepažnjom otkrivaju delove plana.

Republika

Foto: ATAImages

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

- Aleks koju Zvezdan zna iz spoljnog sveta i flert s njom takođe je bilo deo plana. Nakon toga Maja Marinković. Nju je strpao u krevet onog momenta kada je čuo da ona izjavljuje da bi mogla da bude s njim i da joj ne bi smetalo da imaju seks. To je bio okidač da Zvezdan shvati da je ona odlična za igru, te da će tako Ana ispasti još veća žrtva, a Anđela će napraviti veću dramu i haos. Car ih je sve provalio i rekao im da zna da su u dogovoru. I Moka je deo plana, sve te njegove izjave, napadi na Anu. On je zadužen da napolju pravi dramu i zakuvava stvari. Ana se s njim sve dogovorila pre ulaska. Još jedan od znakova i dokaza da je sve namešteno jeste i oglašavanje Zvezdanove mame Slavice, koja se nikada nije pojavljivala u javnosti. Ona i Moka 40 godina nisu imali kontakt, ali ih je pakleni plan njihovog sina Zvezdana ujedinio. Ovo je samo delić onoga što smo do sada videli. Pokazaće oni još dokaza da je sve prevara - završava izvor blizak Slavnićima.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Dragan Kadić

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Ovih šest situacija ih je odalo

  • Ana prilikom ulaska napala Anđelu, a ne Zvezdana
  • Zvezdan pitao Anu da li je njegov skok kroz prozor bio dovoljno dramatičan
  • Ana Ćurčić igra po šablonu Kije Kockar. Sakrila bubicu i pitala Zoricu Marković kako se kotira
  • Zvezdanov flert s Aleksandrom Nikolić koju zna od pre
  • Seks Zvezdana s Majom Marinković, da još jednom povredi Anu, a Anđelu navede da napravi dramu
  • Oglašavanje Moke Slavnića i Slavice Slavnić i pomirenje posle 40 godina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
AUUUUUUU ČOVEČE

25.04.2023 16:36

Prisešće im taj novac ako se igraju životima .IMAJU SVOJU DECU.Sram ih bilo Boga i Naroda. Onu Zloricu opomenu sinoć SV. Vasilije slava mu i milost. Nikada joj ANDJELA NE TRBA OPROSTITI ! Ima sud i za nju ite kako, samo polako.NIČIJA NIJE DO ZORE GORELA ! HIJENE SU JE SINOĆ KIDALE ! OLOŠ LJUDSKI ! POBEDA ZA ANDJELU !

Danijela

25.04.2023 22:11

Odavno sam provalila da je igra, budala od Zvezdana se itekako odaje kad se nakljuka tabletama. A tek koliko je kljukao Anđelu koja nikada nije ništa uzimala, da bi je uspavao. Onih dokaza koji se ne mogu koristiti na sudu tipa, što on šeta i pravi se drugog kod svakoga u kući i muva sve devojčice. A Ana kao mrzi sve ukućane i niko nista nesme da priča. Mislim da je ovo i tačno i logično, samo je krajnje pokvareno. Da drugari znaju šta oni sve rade, mada se ionako Gornji dom skoro celi iselio u Donji . Raskrinkace ih Sanja, Marko, Anđa ali i može da se desi Maja...samo polako. ANĐO TUŽBE ZA OBOJE PO IZLASKU!