ANA ZVEZDANU ZA ROĐENDAN DOVELA PROSTITUTKU! Imali vrelu trojku, robijaš ih manijački terao na svakakve GADOSTI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naređivao joj je da se ljubi s prostitutkom, da je dodiruje po grudima. On je sve to gledao i smejao se, kaže naš izvor.

ANA ZVEZDANU ZA ROĐENDAN DOVELA PROSTITUTKU! Imali vrelu trojku, robijaš ih manijački terao na svakakve GADOSTI!

Foto: ATAImages

Koliko je Ana Ćurčić bila opsednuta Zvezdanom Slavnićem, govori naše ekskluzivno saznanje da mu je za jedan rođendan napravila skandalozno iznenađenje - dovela mu je prostitutku u krevet!

Od početka šeste sezone rijalitija "Zadruga" sve do danas, šeset meseci kasnije, isplivali su najskandalozniji detalji vezani za ime sina košarkaškog asa Moke Slavnića. Nijedna od priča nije išla u njegovu korist i u svakoj od njih on je bio negativac. Upravo naš izvor donosi nove detalje bluda i razvrata koji se dešavao u odnosu Zvezdana i Ane.

- Ana sebe predstavlja kao jaku ženu, a zapravo je bila paćenica koja je služila da ispunjava sve želje voljenog Zvezdana. Bilo je dosta da on pomeri mali prst, a onda skoči i odmah ga pita šta mu treba. Ona se plašila da će je on ostaviti ukoliko nešto ne uradi po njegovom. Ana je toliko bila opsednuta Slavnićem i u strahu da ga ne izgubi, pa je htela sve da mu učini i ispuni fantazije. Imao ih je on dosta i nije ih krio. Jednom prilikom su njih dvoje pričali o toj temi, a Zvezdan je kao iz topa izrazio želju da bi voleo da bude u krevetu s još jednom ženom pored nje - tvrdi zajednička prijateljica ovog para, koja nam dalje nastavlja detalje perverznih želja i šta se dalje dešavalo:

Republika

Foto: ATAImages

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Ani je to u prvom trenutku bilo užasno, krstila se i nije želela da prihvati činjenicu da je Zvezdan to poželeo. Ali kako je vreme išlo, a njihov odnos je bio turbulentan, iz straha da ga ne izgubi, ona mu je za rođendan priredila spektakl: "Moram, ne smem da rizikujem, znaš kako je preke naravi, on će da nađe neku koja će mu to ostvariti. Njega žele mlade devojke, ja sam ništa. Imam dečka koji će mi obezbediti prostitutku, koja će da odradi i ode", prokomentarisala je Ćurčićka kod jedne prijateljice. Rekla mu je da mu priprema iznenađenje i da moraju da budu sami kod kuće, kako je i bilo. Znao je on da je ona luda i da mu se povinuje za sve, ali mu nije bilo ni u malom mozgu da je spremna da ide toliko daleko.

Izvor za Republiku dalje otkriva i kakav se obrt na kraju dogodio tokom rođendanskog iznenađenja.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Nakon večere neko je pozvonio na vrata. Ana je otvorila i uvela prostitutku, koju je unapred platila. Zvezdan je bio oduševljen, nasmejan i veseo, još i pripit od vina. Ta devojka je sela pored njega na krevet. Počeo je da je dodiruje i svlači. Ana je poželela da se povuče u drugu sobu, da ne gleda sve to, ali joj je Zvezdan pretećim tonom naredio da se vrati i dođe kod njih. Naređivao joj je da se ljubi s prostitutkom, da je dodiruje po grudima. On je sve to gledao i smejao se. Obe ih je odveo u spavaću sobu i imali su trojku. Kada su završili sa seksom, Zvezdan je rekao Ani da otprati devojku do vrata - zaključuje naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lole

11.04.2023 21:50

Bivša je totalno poremećena osoba i nju hitno treba smestiti na nauropsihiatriju u cilju če;enja. U Zadruzi smo videli još i njenu agresivost,drskost b,ezobayluk vredjanje, izazivanje i pljuvačine. žena nije u vinklu.Manipulatorka i folirantkinja.Izigrava povedjenu i usveljenu ženu. Ona je nastrana i otkačena. Očigledno da su je vijuge spržene. SOkaćara i uličarka beogradska.

Dikli

16.04.2023 15:17

Ova je luda kao struja. Pod hitno terapija u Lazi. Žena je odavno odlepila.Stigla je prošlost na naplatu. Sada izmišlja,laže,maže, bilo je tu svega. Medjutim ogroman deo krivice snosi ona jer očigledno nema mozak...Matora ženturača koja ima trojku u krevetu, pa to je van zdravo razuma.... Trebao je još više da te kleše. Više verujemo njegovoj priči nego tebi.Stidi se majko dvoje odrasle dee. Bojiiš se, KOGA? Verovatno svog bolesnog mozga. Zlostavljala si mu majku kad je bila kod tebe.Gadjala si i staru i svoju ćerku čim si stigla po kući. loš si čovek. Otpisana si, Zeki ne želi više nikada sa tobom da bude. Iz tebe govori,zavist,pakost i zloba. Manipulišeš....Produži daje. Vaša veza je prsla, svako na svoju stranu...to je teška boleština...Jezičinom možeš zadrugu da pometeć, , da si je na vreme skratia bolje bi prošla.Bila si partne u svim prljavim oslovima, kocki, itd.it...Nisi ono što se predstavljaš....Znaš koja je Slavkina dijagnoza, a soju si iskjučila.....