MAJA I ZVEZDAN ORGIJALI PRE ZADRUGE?! Razotkrivena tajna afera, isplivali ŠOK detalji!

Autor: P. R.

Zadruga

21.04.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić viđali su se tajno u iznajmljenom stanu na Zvezdari pre početka šeste sezone "Zadruge".

MAJA I ZVEZDAN ORGIJALI PRE ZADRUGE?! Razotkrivena tajna afera, isplivali ŠOK detalji!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Zvezdan Slavnić prevario je suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, a onda je i ljubavnicu prevario sa Majom Marinković, ili to bar tako izgleda na prvi pogled. Naime, ono o čemu se ćuti, jeste da se Zvezdan i Maja navodno znaju odavno i da su pre nekoliko godina bili intimni, a sve dok je bio u braku sa Anom.

Kako prenose domaći mediji, bivši robijaš i rijaliti zvezda tajno su se viđali i orgijali ma Zvezdari u iznajmljenom stanu, ali je Ćurčićeva sve saznala i pokvarila im letnju romansu.

- Letos je bila neka privatna žurka na kojoj su se našli i Maja i Zvezdan i tada su i kliknuli. Te večeri je počeo njihov odnos, tačnije tajna afera! Bili su i intimni, ali odmah su se dogovorili da budu kombinacija. Maja je čak iznajmila tajni stan na Zvezdari. Tamo su se ona i Zvezdan tajnp viđali skoro svako veče. Baš se bila zatreskala, a vala i on je! Pričala je u to vreme i da joj kasni ciklus i da je možda u drugom stanju. Razvijala je ozbiljne filmove u glavi, plašila se malo Takija, ali je planirala da zadrži dete jer joj se Zvezdan baš dopao, primila se na njega kao na Janjuša. Srećom, ispostavilo se da je uzbuna lažna - navodi Majina drugarica za Svet i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Haos je nastao kada je Ana provalila da Zvezdan nešto mulja! On se par dana nije javljo Maji i ona je odmah počela da peni, a onda joj je javio da moraju da iskuliraju. Poslao joj je tajnu poruku: "Javi se, Z". Ona ga je odmah pozvala, krenula drvlje i kamenje po njemu, ma jedva ju je smirio! Objasnio joj je da je nekako ubedio Anu da iskulira i da ne sumnja. Znam da mu je Ana zapretila da će ga otkucati policiji ako se ispostavi da ju je prevario. Ona njega očigledno ima u šaci za nešto opasno, pa se on primirio, a Maju je to smorilo, pa se i ona ohladila. Sada imaju dogovorenu priču da se znaju iz grada, na ćao-ćao, i toga se drže. Sreća da Ana nema pojma da je afera bila sa Majom, inače bi tek letelo perje - zaključuje izvor.

Republika

Foto: ATAImages

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
IstIna

21.04.2023 18:50

Koje vi nebuloze pisete, vredjate inteligenciju. ZARKU ZELJU IMAM DA UPOZNAM AUTORA OVOG TEKSTA. STAVI BRE SLICICU NA KRAJU TEKSTA DA SE SMEJEMO.