PRVO OGLAŠAVANJE TAKIJA NAKON DIVLJAČKE AKCIJE MAJE I ZVEZDANA: Anđelini roditelji treba da slave što im je moja mezimica SPASILA ĆERKU!

Autor:

Zadruga

21.04.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković neće ni da čuje za vezu ćerke Maje i Zvezdana Slavnića!

PRVO OGLAŠAVANJE TAKIJA NAKON DIVLJAČKE AKCIJE MAJE I ZVEZDANA: Anđelini roditelji treba da slave što im je moja mezimica SPASILA ĆERKU!

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATA Images

Nakon što je Zvezdan Slavnić prevario svoju ljubavnicu, Anđelu Đuričić, i to u divljačkoj, vreloj akciji sa rijaliti zvezdom Majom Marinković, njenom ocu Radomiru Takiju Marinkoviću gubi se svaki trag, da bi se kasnije ispostavilo da je napustio Srbiju.

Iako se nije javljao na broj poznat redakciji, Takija smo uspeli da uhvatimo i dobijemo prvi komentar nakon skandaloznih dešavanja u rijalitiju "Zadruga", koja su podigla javnost na noge, te saznali kako gleda na odnos svoje ćerke sa bivšim robijašem.

- Ja ne podržavam njihovu vezu, ona jeste moja ćerka, ali ta veza je osuđena na haos. On je nasilnik nad ženama i ja nasilje ne podržavam. Zamislite kako bih se osećao da tako nešto napravi mojoj ćerki… Trebali su da se zaustave na prijateljstvu, ali ovim je pokazao da Anđelu nikad nije ni voleo, već od prvog dana ga zanima Maja. Anđelini roditelji treba da slave Maju Marinković, jer im je spasla dete! Kad se "Zadruga" završi, da joj iznajme jedan apartman u Đenovićima i da joj kupe jahtu zbog ovoga - istakao je Taki u jednom dahu za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković

Podsećanja radi, nakon što je nevenčanu surpugu Anu Ćurčić prevario sa Anđelom Đuričić, Zvezdan Slavnić napravio je još jednu preljubu u rijalitiju i uplovio u intiman odnos sa Majom Marinković, koji su za manje od 24 sata imali nekoliko vrelih akcija pred kamerama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Joks

21.04.2023 17:56

Taki jadnice gradi cerki silikone da se sto vise seksa sa muskarcima.Jadan si ti roditelj sto ne platis da obrazujes tu tvoju gusku i vodis kod neuro psijatra da je unormalis nego je gurnes u Zadrugu da je muskarci razvlace.KOLIKO SI BEDAN KAO RODITELJ.A produkcija podrzava budaletine kao st je tvoja cerka